"Кад шпански господин постане српски дрипац!"

Тренер Партизана Мирослав Ђукић о ОНОЈ изјави од прошле недеље. "Кад се понашам господски, очекујем то и од друге стране. Кад не разумеју шпанског господина, онда морате да се спустите на ниво српског дрипца, да би вас разумели".

Фудбал 14.03.2018 | 10:00
"Кад шпански господин постане српски дрипац!"
Мирослав Ђукић је одувек важио за смиреног. И кад је био фудбалер није показивао нервозу, иако је играо на врло одговорној позицији - централног дефанзивног играча. Није такав био ни као тренер. До прошле недеље.

Зато нас је Мирослав Ђукић све изненадио када је прошле недеље буквално "сипао" магму из пробуђеног вулкана. Кувало се у њему, причало се о његовом смењивању са места тренера црно-белих, да би "експлодирао".

Много коментара изазвала је његова изјава о "јебеном Штитару" из којег потиче, о дрипцима,џукцима (што у медијима, што у фудбалском окружењу).

На конференцији за новинаре пред четвртфинални меч против Јавора у Ивањици, Ђукић се вратио на ту тему.

Каже да је добио подршку породице и пријатеља, као и да сви знају да је борац за истину, правду и поштење и да је дошао тренутак да из себе избаци оно што га је тиштило.

"Пријатељи ме јесу звали да ме подрже, знају какав сам борац, знају мој менталитет. И знају да из свега тога изађем јачи. Нико ми није замерио, знају да сам то ја, кад експлодирам да кажем све што мислим. Ја не говорим иза леђа. Мени кад дође моменат кажем све у лице, испразним се, и онда сам мирнији. Око мене су људи који ме подржавају и знају да кад тако нешто кажем говорим из неког поштења, то је у мени тињало и не кајем се... Борац сам за истину и правду, живим за истину и не дам на себе", рекао је Ђукић и наставио:

"Некада морате да се спустите на одређени ниво да би вас сви разумели. Када причате као господин, очекујете господство и са друге стране. Пошто вас не разумеју као финог шпанског господина, онда морате да будете прави српски дрипац да би вас сви разумели".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар