Мурињо не одмара: Де Бур је најгори тренер!

Менаџер Манчестер јунајтеда рекао за свог колегу да је најгори тренер у историји Премијер лиге.

Фудбал 14.03.2018 | 20:00
Мурињо не одмара: Де Бур је најгори тренер!
Жозе Морињо не може да без скандала!

Тако се чини после сукоба са Франком де Буром. Таман када се смирила ситуација између Муриња и Антонија Контеа, Португалац је нашао нову жртву и није штедео речи како би увредио Холанђанина.

У понедељак га је назвао "најгорим тренером у историји Премијер лиге"!

Де Бур је критиковао Муриња због односа према играчу Маркусу Рашфорду. Рашфорд ове сезоне није стандардан у Манчестер јунајтеду, посебно после доласка Алексиса Санчеса у јануару из Арсенала. Рашфорд се у суботу вратио у први тим и постигао оба гола за победу против Ливерпула, 2:1.

Де Бур је после утакмице рекао да је штета што 20-годишњи Рашфорд игра код Муриња на Олд Трафорду, што је разљутило Португалца.

"Читам неке изјаве најгорег тренера у историји Премијер лиге Франка де Бура - седам утакмица, седам пораза, нула голова", рекао је Мурињо, алудирајући на неуспешан боравак Де Бура у Кристал Паласу на почетку сезоне.

"Рекао је да није добро за Маркуса Рашфорда да има тренера попут мене, пошто је мени најважније да побеђујем. Да је њега тренирао Франк, научио би како се губи, пошто је он губио сваку утакмицу", додао је Мурињо, пренео је Скај.

Рашфорд би могао да буде у првом тиму Јунајтеда за сутрашњу утакмицу против Севиље на Олд Трафорду, у реваншу осмине финала Лиге шампиона. У првој утакмици у Шпанији било је 0:0.

Мурињо је рекао да његова екипа није међу фаворитима за освајање Лиге шампиона, али да је "све могуће", ако елиминише Севиљу.

"Нисмо међу најбољим екипама у такмичењу, али када стигнете у последњих осам све је могуће. Када сте у осмини финала, то изгледа заиста, заиста далеко, али када уђете међу осам онда намиришете полуфинале, осећај да сте међу најбољима", навео је Жозе Мурињо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар