Доналду позлило, у болници на кардиолошким испитивањима!

Мичелу Доналду, капитен Црвене звезде, позлило је пре неколико дана и тренутно се налази у болници, преноси "Спортски журнал" у штампаном издању.

Фудбал 13.03.2018 | 21:00
Доналду позлило, у болници на кардиолошким испитивањима!
Београдски лист пише да је Доналд осетио слабост после утакмице са Напретком из Крушевца и да је хоспитализован пошто му је позлило у стану.

Срећом, Холанђанин је тренутно у стабилном стању и налази се у Клиничком центру на кардиолошким испитивањима.

Доналд је пре неколико дана против Војводине постигао гол и изједначио највећи број наступа једног странца за Црвену звезду, али га није било у мечу са Напретком четири дана касније.

Из клуба је тада наведено да је изостао због бола у колену, а за сада нема потврда о његовом здравственом стању.

Он је ове сезоне одиграо 34 утакмице у црвено-белом дресу у свим такмичењима, постигао 6 голова и уписао две асистенције.

"Мичел Доналд преживео је велику здравствену драму", пише "Спортски журнал" у броју од уторка.

Лист наводи да је капитен Црвене звезде морао у болницу, јер му је "у једном од дана између утакмица са Војводином и Напретком позлило у стану" након чега му је хитно указана медицинска помоћ.

Према писању овог листа, Холанђанин је у стабилном стању, али је задржан на кардиолошким испитивањима у Клиничком центру Србије.

/Доналд за Мондо: Добро сам, бићу ту за прославу титуле/

"Журнал" наводи да је Доналду (29) највероватније позлило у петак и да је срећа што је у том тренутку његова супруга била у близини.

Новинарима који су у недељу пратили утакмицу између Црвене звезде и Напретка на Стадиону "Рајко Митић" речено је да је капитен изостао из тима због бола у колену.

За сада, извесно је да Доналд неће играти у среду у дуелу четвртфинала Купа са Мачвом у Шапцу (15.30).

Доналд је дошао у Црвену звезду из руске Мордовије у јануару 2016. и до данас одиграо 104 утакмице уз 14 постигнутих голова и шест асистенција. Уговор са црвено-белима, чији је први капитен странац у историји, истиче му 30. јуна.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар