Видео: Скај казнио Карагера због пљувања дјевојчице!

"Осрамотио сам фудбал"! Телевизија Скај суспендовала је Џејмија Карагера који је радио као стручни консултант, пошто је кроз прозор аутомобила пљунуо ка девојчици и њеном оцу.

Фудбал 14.03.2018 | 12:00
Видео: Скај казнио Карагера због пљувања дјевојчице!
Карагер се извинио породици, рекао је да није понудио да напусти посао, али да тек треба да види да ли ће остати да ради на телевизији Скај.

Инцидент се догодио у суботу када је Карагер напуштао стадион Олд Трафорд, где је радио за Скај утакмицу Манчестер јунајтеда и Ливерпула.

На видео снимку се види како из аутомобила девојчицин отац у више наврата помиње резултат утакмице, коју је добио Јунајтед са 2:1, што је изнервирало Карагера, па је кроз прозор пљунуо у њиховом правцу.

"Скај ову ствар схвата изузетно озбиљно, осуђује Џејмијево понашање и то смо му јасно ставили до знања и суспендовали смо га. То је много испод стандарда који очекујемо од наших људи", наводи се у саопштењу телевизије.



Карагер се појавио у вестима Скаја и након што је видео снимак емитован, он је рекао да је тај инцидент био "тренутак лудила".

"Највише жалим што се 14-годишња девојчица нашла у сред тога. То ме највише погађа. Имам ћерку истих година и не могу да кажем како бих реаговао да је неко тако нешто урадио њој", рекао је Карагер.

Карагер ради за Скај откако је завршио каријеру 2013. године и сви хвале његове анализе утакмица у емисијама.

"Осрамотио сам фудбал. Био сам узор, људи су се угледали на мене", додао је он.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар