Упловљава ли Вук у брачну луку?

Глумац Вук Костић је од недавно у вези са Александром Поповић. Менаџерка једне стране компаније освојила је срце нашег глумца, а он се у међувремену одлучио и на значајан корак.

Забава 13.03.2018 | 16:12
Упловљава ли Вук у брачну луку?
Позвао ју је да се усели у његов стан у насељу Црвени Крст што је она и прихватила тако да пар сада живи заједно.

- Вук има довољно искуства да може да процени да ли му нека девојка одговара. Иза себе има неколико дугих веза, али до сада је избегавао заједнички живот, правдајући се и себи и другима да за то има времена. Међутим, Александра му баш прија, на истим су таласним дужинама и немају никаквих несугласица, тако да је закључио да би са њом могао да подели живот - каже извор близак листу "Ало".

Вук је изабраницу упознао и са својом мајком Горданом.

- Он је Александру упознао и са својом мајком Горданом, што довољно говори о томе колико му је лепо са њом. Сви добро знају да је Вуку, након што га је у 21. години живота напустио отац, мајка постала најважнији и једини животни ослонац. Упознавање њему тренутно две најбитније жене велики је корак у његовом животу - каже извор за "Блиц".

Њих двоје су се упознали прошлог лета у Бигову, а према изворима блиским пару није искључено да свадба буде организована ускоро.

(Блиц) 

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Диx

13.03.2018 18:30

Свака му част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

13.03.2018 18:58

Алал му цуфте...

ОДГОВОРИТЕ