Фотографије као успомене и даље постоје

Вјерни чувари успомена и подсјетник на нека лијепа, прошла времена свакако су фотографије. Иако се у први мах не можемо сјетити када смо последњи пут израдили неку, фотографи кажу да ипак има оних који помоћу фотографија чувају успомене.

Занимљивости 13.03.2018 | 14:39
Фотографије као успомене и даље постоје
Дигитално доба учинило је своје и када су у питању фотографије, на чију израду смо некада данима чекали. Развијање филмова већ одавно је отишло у заборав. Бијељинци са којима смо разговарали признају да се не сјећају када су последњи пут израдили фотографије. Ипак, има и оних који, упркос брзом животу и савременој технологији, више воле да, како кажу, имају фотографије у руци.

Жељко Стојановић, власник једне од бијељинских фотографских радњи каже да има оних који без обзира на дигиталне фотоапарате И мобилне телефоне има оних који желе да им одштампана фотографија буде успомена.

Фото албуми данас углавном чувају искључиво битне момента из живота, а како савјетују стручњаци треба бити опрезан са фотографијама које остају на меморијским картицама И рачунарима јер је њихов вијек трајања пролазан.

Иако у данашње вријеме само једним кликом можемо забиљежити битне тренутке, израђена фотографија, ипак, има неку посебну чар и вриједност. Једнога дана када будете листали старе породичне фотографије имаћете посебан осјећај проживљавања свих битних момената, а то је непроцјењиво.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар