Готово са глумом, окрећем се мужу

Водећа холивудска глумица Камерон Дијаз од жене која није ни планирала потомство у 45. години дошла је у позицију жене која напушта посао. Одлучила је да раскрсти са глумом и посвети се шест година млађем супругу Бенџију Мејдену.

Забава 13.03.2018 | 08:37
Готово са глумом, окрећем се мужу
Глумица и музичар су у браку од 2015. године, а Камерон ужива у сваком дану проведеном са њим. 

Иако као девојка није сматрала да треба да промени свој статус, кад је упознала Бенџија за свега неколико месеци пожелела је да се уда, што су њих двоје и урадили у њеном дому на Беверли Хилсу. 

Сада "Дејли мејл" преноси утиске њене пријатељице Селме Блер, која је рекла да је Камерон завршила са филмском индустријом. 

"Нема намеру да се врати на филм. Све јој је постало заморно, а и времена и околности су се промениле за њу. Недавно смо баш разговарале о неким будућим пројектима, али она уопште нема интересовања за њих. Њен живот је заиста сјајан и нема реалну потребу да ради", рекла је Блерова.

Причу о повлачењу потврдио је и инсајдер за "Дејли стар сандеј". 

"Камерон се стално нуде разни сценарији, али она све одбија. Срећна је, задовољна и заљубљена и жели што више слободног времена и своју слободу." 

Све ово делује невероватно, јер је Камерон доста дуго била сама. 

А онда је 2014. преко Никол Ричи упознала гитаристу. 

Седам месеци касније они су се венчали и започели путовање живота. 

"Он је стваран и особа са којом желим да градим живот", рекла је глумица после венчања. 

Чак је и "Ју-Ес тудеј" почетком године писао да Камерон сада покушава да остане у другом стању и да је променила мишљење о проширењу породице. 

"Обожава да буде домаћица и у овом тренутку дете би је веома усрећило", наводи амерички магазин.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар