Данас сједница Предсједништва

Предсједништво БиХ данас би требало да разматра Приједлог одлуке о прихватању Протокола између Савјета министара БиХ и Владе Румуније о сукцесији Босне и Херцеговине билатералних уговора закључених између Југославије и Румуније на нивоу државе и владе.

Босна и Херцеговина 13.03.2018 | 07:49
Данас сједница Предсједништва
Требао би бити разматран и Приједлог одлуке о прихватању споразума и одређивање потписника за Уговор о амандману и приступању на Уговор о гранту од 15.2.2011. између Босне и Херцеговине, Водовода и канализације Бијељина а.д. Града Бијељина, Републике Српске и Европске банке за обнову и развој за подршку пројекту Бијељина фаза 2 - Постројење за пречишћавање отпадних вода и проширење мреже.

Предсједништво БиХ би, између осталог, требало разматрати и Приједлог одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања споразума о економској сарадњи Савјета министара БиХ и Владе Републике Кореје.

На дневном реду би требало да се нађе и Приједлог одлуке о ратификацији Споразума о зајму (Пројект јачања банкарског сектора) између БиХ и Међународне банке за обнову и развој, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Извор: Фена

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

родјо

13.03.2018 09:47

Молим вас да не заборавите веома битну тацку дневног реда,како и даље задрзати власт у БХ.Само сугерисем за сваки слуцај....!!

ОДГОВОРИТЕ