Недовић погађао док није пао рекорд!

Српски интернационалац постигао шест од чак 20 тројки свог тима!

Кошарка 12.03.2018 | 11:30
Недовић погађао док није пао рекорд!
Немања Недовић најављивао је пре недавног доласка у Београд да се радује наступу у "Пиониру" и да је спреман да покаже колико је сада значајнији за Уникаху, колико је напредовао као играч, као лидер...

Болест га је те вечери спречила да наступи пред Звездином публиком, а ове ноћи наговестио је за шта су остали ускраћени љубитељи кошарке у Србији.

У победи Уникахе против Сан Себастијана (114:88), Недовић је постигао 32 поена, уз пет асистенција и сјајан индекс корисности 37. Ипак, то нису цифре због којих ће и он и Малага памтити ово вече.

Недовић је постигао шест од чак 20 тројки свог тима, којима је екипа Ђоана Плазе оборила клупски рекорд у броју погодака за три поена. Уникаха је тако застала на само једној тројци мање од апсолутног рекорда Шпаније, који од априла 2016. "држи" Валенсија са 21 тројком.

За такав шутерски учинак Недовићу је било потребно девет шутева за три, а у тројкашкој клиници придружили су му се и Сасу Салин са четири хица, Алберто Дијаз са 3, Дани Дијез са две, као и Драган Милосављевић (8 поена), Џеф Брукс и Реј Мекалум са по једним поготком.

Уникаха је убедљивим тријумфом остварила 14. победу и сада има једну мање од Барселоне, Валенсије и Басконије, које су са скором 15-7 распоређене од другог до четвртог места.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар