СЛС: Ред саопштења, па идемо сад ред фудбала...!

Партизан на Брду, ЦЗ чека Напредак! У сенци наставка "Рата саопштењима" због спорних судијских одлука, у недељу се наставља фудбалска Суперлиге Србије.

Фудбал 11.03.2018 | 12:30
СЛС: Ред саопштења, па идемо сад ред фудбала...!
Лидер Црвена звезда дочекује Напредак од 18:30 часова, док шампион Партизан у дербију кола на Бановом брду игра против Чукаричког од 15.

Звезда ће покушати да настави серију добрих резултата и упише и пету победу у пролећном делу сезоне, а наредни ривал биће јој Напредак.

Звезда ће имати мотив да се освети Напретку, једином тиму који ју је поразио у Суперлиги ове сезоне.  

Црвено-бели траже реванш крушевачкој екипи за пораз у првом делу првенства. Напредак је у 12. колу на свом терену славио са 1:0. 

Звезда у меч улази растерећена након важне победе у Новом Саду током недеље, у мечу који је обележио судија Јован Шегрт. Целе сезоне српски клубови се свађају због спорних пенала, а погледајте све који су досуђени у корист београдских "вечитих":



С друге стране, Партизан је у прошлом колу против Рада прекинули серију лоших резултата, а на Бановом брду ће свакако желети да настави с победама.

У првој утакмици тих ривала у овој сезони није било победника, а меч на стадиону у Хумској завршен је 0:0. Чукарички је у прва четири кола другог дела сезоне уписао по две победе и ремија.

Да ли је победа над Радом опоравила Партизан? Видећемо на Бановом брду... 

Један од најзанимљивијих мечева 27. кола одиграће се на Бањици где ће Рад од 16.00 дочекати Јавор, директног конкурента у борби за опстанак. Рад је тренутно на претпоследњем, 15. месту на табели са 18 бодова, док је Јавор на 14. позицији са три бода више.

Фудбалери Радничког из Ниша су у серији од десет утакмица без пораза, а наредни ривал у борби за Европу биће им суботички Спартак. Екипа са Чаира је трећа на табели са 49 бодова, а Спартак заузима пето место са девет бодова мање.

Суперлига Србије, 27. коло:

14:00 Младост – Војводина
14:00 Бачка – Мачва
14:00 Земун – Вождовац
15:00 Чукарички – Партизан
16:00 Рад – Јавор
16:00 Раднички Ниш – Спартак
16:00 Радник – Борац
18:30 Звезда – Напредак

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар