Видео - ХРВ: Голман за ког се распитује Реал је ДАО ГОЛ!

'Лудница' на Пољуду – гол голмана у 96' за победу Хајдука! Хајдук из Сплита поразио је Истру у 25. колу Хрватске прве лиге на спектакуларан начин, поготком голмана Карла Летице у 96. минуту – 3:2 (1:1).  Нови херој Хајдука. . .

Фудбал 11.03.2018 | 08:45
Видео - ХРВ: Голман за ког се распитује Реал је ДАО ГОЛ!
Чувар мреже 'Билих' сјајно се кретао, у право време кренуо на центаршут и лепим ударцим главом савладао колегу за велико славље домаћих.

Претходно је Истра успела да преокрене ситуацију после водећег гола Хајдука у 15. минуту, већ на старту другог полувремена, али је Саид поготком у 71. ипак увео сусрет у веома неизвесну завршницу.

Екипа с Пољуда тако је искористила још један неочекиван кикс лидера Динама из Загреба, који је на домаћем терену декласиран од филијале и градског ривала Локомотиве – 4:1 (2:1). 

То је други узастопни пораз 'Модрих', који сада имају само шест бодова више од највећег ривала на једанаест кола до краја трке. 

Крајем априла на Пољуду стиже управо Динамо.

Двадесетједногодишњи Летица ће сигурно дуго памтити десети март пошто је у истом дану постигао гол за победу и наставак шампионског сна, пошто се претходно нашао на насловој страни славне Марке као решење за гол највећег клуба на свету – мадридског Реала.



Какав дан за Карла Летицу!

Млади голман Хајдука из Сплита је освануо на данашњем издању шпанске "Марке" као велика жеља Реал Мадрида, а у вечерњим часовима постао је херој "Пољуда".

На уласку у надокнаду времена против Истре на семафору је писало "само" 2:2, и то је значило да Хајдук неће искористити велики кикс Динама из Загреба против Локомотиве, да би се потом "јавио" Карло Летица и дефинитивно скренуо пажњу на себе.

Голман висок преко два метра се најбоље снашао у казненом простору и савладао свог колегу из Истре за 3:2 у шестом минуту надокнаде!

Овом победом је Хајдук пришао Динаму на шест бодова заостатка.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар