Убиство у Суботици као у филму

Смрт Иштвана Шаркањија (63), који је недуго по пријему у суботичку болницу преминуо под сумнијвим околностима, добила је шокантан епилог. Њега је супруга отровала цијанидом.

 

Србија 10.03.2018 | 07:21
Убиство у Суботици као у филму
Наиме, Иштван Шаркањи (63) примљен је на реанимацију и доктори су га за тренутак стабилизовали, али у једном тренутку у болничку собу ушла је његова жена Ирена Шаркањи (55), кришом му дала некакву ињекцију и отишла, а он је убрзо умро.

То је побудило сумњу дежурног особља које је случај пријавило полицији. Убрзо је у канти за смеће пронађен шприц, а супруга која је иначе запослена у истој болници и то на оделењу гинекологије, приведена је под сумњом убиства.

Тело несрећног човека потом је дато на обдукцију како би се утврдило да ли је убијен, такође полиција је дошла у посед шприца из кога је Иштвану супруга Ирена убризгала непознату течност.

На резултате се није дуго чекало и налаз токсиколога судске медицине је потврдио оно у шта су сви сумњали, наиме Иштван Шарањи је отрован и то цијанидом.

На основу налаза токсиколога супруга преминулог је осумњичена за убиство и њој је одређено задржавање у трајању од 48 сати.
 
(КУрир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Голи Оток

10.03.2018 06:39

Свака цаст мед.услузи супруге.Истразиттељи колоко је јос сприца другим дала.Да је Југа остала и голо оток би био мало поред Фоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈ

10.03.2018 07:38

САД МОРАМ КРИСОМ СПАВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ