Папци одлазе из личних интереса

- И ја сам као члан СДС у неким периодима можда био незадовољан начином на који неко руководи странком, али ми никада није пало на памет да због тога напустим странку. Мој начин је да се унутар странке борим да се те ствари промене – казао је предсједник Главног одбора СДС Милан Миличевић.

Република Српска 09.03.2018 | 11:49
Папци одлазе из личних интереса
Истиче да му није драго што је Борислав Бојић напустио СДС, то јесте проблем за странку, али неће имати драстичне последице.

Миличевић каже да је партија у историји преживела много таквих и сличних удара – од одлука високих представника, „до одлазака такозваних папака из разних личних интереса“.

 Наравно да они имају увек исто образложење, да се ради о неким идеолошким неслагањима, политиком, одлукама руководства странке. То су најобичније фразе које људи изговоре, а неће рећи праве разлоге. Они су најчешће веома банални, а то је да су с друге стране добили ствари које су лични интереси, било да су материјална давања или обећања позиције. Људи који на тај начин размишљају мислим да је боље да нису део СДС. То сматрама неком врстом „чишћења“ СДС – каже Миличевић за „ЕуроБлиц“.
 
На питање да ли су му и у случају Бојића познати лични интереси о којима говори, Миличевић каже да нису, али да се то односи генерално не све који су напустили СДС“.

- И ја сам као члан СДС у неким периодима можда био незадовољан начином на који неко руководи странком, али ми никада није пало на памет да због тога напустим странку. Мој начин је да се унутар странке борим да се те ствари промене – закључује Миличевић.

(Блиц)

Коментари / 51

Оставите коментар
Name

Република Српска

09.03.2018 10:56

СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! Са жељом да нам будес зив и здрав на многа љета, да останес такав какав си и ове 42 године, честит, поштен, уљудан, некорумпиран......

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.03.2018 11:04

Само нам откриј ко је тај.????

Name

Игор

09.03.2018 11:19

Е залости моја ...

Name

кум

09.03.2018 11:33

Вукота Говедарица данас слави рођендан.Четрдесет други.

Name

Данас

09.03.2018 11:46

Тако је, у апсолутно с слазе, нека се цисте незасите хијене, и иду у цопор резимлије. Готови су појести це се на крају меду собом, изгледати, њима је вазда мало,јадним и бједни м дусама.

Name

ре за Игора

09.03.2018 11:49

Лупас, као и увијек, али добро..... Твоја опција није у стању ни одредити име кандидата....А о побједи овај пут мозете само да сањате...Пуно сте лосих ствари урадили за задњих 12 година, нема града у којем немате милионске афере, полицајци нам зиве на ивици сиромаства, просвјетни радници исто, пензионерима дате пензију да не могу ни резије цестито платити, здравствени радници су неyадовољни, администрација само гледа како из дана у дан им се топ руководиоци богате а они су на истој малој плати, незапослени могу да сањају о послу, оне које сте запослили yапослили сте их на тај нацин да су им углавном узете паре, људи у приватном сектору раде за минималце а газде им се богате.....тек ста је са људима који немају због свега овог сансу да раде......Све су то ствари које овај народ види, дзаба такви као ти покусавају то затаскати....Да би се такве ствари промјениле, треба мјењати систем, а систем се мјења најбоље када се замјени први у систему...

Name

СРБ ин

09.03.2018 11:54

Потпуно се слажем с Вама госп. Миличевићу. КАо незадовољан радом странке у којој је цијели живот провео, па је сад као напушта. Брука, важио је за ауторитет. Сад ће на листу папака , па нека се тамо доказује. Нико не воли потурице и издајнике

Name

ре РС

09.03.2018 12:48

Срецан родјендан предсједнику Вукоти

Name

ре Кум

09.03.2018 12:53

Куме, ако Вукота слави, онда ће он и бити! И треба млад човјек, доста висе ових метузалема преко 65 година. Онда и од мене све најбоље насем предсједнику Вукоти!

Name

П

09.03.2018 13:03

БРАВО.ИСКРЕНО И ПОШТЕНО РЕЧЕНО СВЕ.БОЈИЋ СЕ ПРОДО , ТО ЈЕ СВИМА ЈАСНО, ПРИЗНАО ОН ТО ИЛИ НЕ!ПРОДАЛИ СУ СЕ И СТЕВАНДИЋ, МАКСИМОВИЋ,ДУЊИЋ...ПА НИСМО ВАЉДА БАШ СВИ ТОЛИКО ГЛУПИ ДА ТО НЕ МОЖЕМО ЗАКЉУЧИТИ!

Name

Јадно

09.03.2018 13:07

Е сад се поставља логицно питање,до јуце си био не задовољан власцу,борио се против пљацке,непотизма,нацином владавине и задузивањем овог народа,стандардом становнистава,и на све то указивао и борио се из СДС -овог опозициног клана.Народ те гласао зато сто се борис против тих таквих и онда си се на једном пробудио у педесет некој години зивита и увидјео да си се борио на контра страни,да си могао бити сверцер ронхила,да си могао продати и наплати Брцко,да си могао девастирати правни и сваки други облик зиваота...Ма да скратим увидис да се требас продати бас као на стоцној пијаци.А ми да си увијек био нула и да си само тразио свој лицни интерес,да ти је мила комбинцаија а не Срби и нација.Папак.И на једном увидис да си био цитав зивот погресно и да је бити уз власт па каква год она била боље.Ти си мозда за себе паметан ал за нас си говно,и ти ибсви они које народ гласо као опозицију и тразио да несто промјените а ви се намјестилу у позицији а народу забили ону ствар.Багро прелетацка.

Name

ВРС-РВИ

09.03.2018 13:07

Људи свако има право да одлази и долази гдје хоце, то говори о цовијеку и карактеру, свако свој карактер показе прије или касније, ста би ми борци ВРС требали да радимо који смо обесправљени и понизени до те мијере да се боримо за голи опстанак, а ти исти су уновцили свој рад колико толико за ове 22 год које су иза њих са добрим платама и привилегијама које су имали, сваку критику могу да цујем о било којем политицару, али издајник, бакировац и те квалификације то немогу никада!!! Бојиц це показати своје право политицко лице у данима који долазе, ја мислим да је цастан и постен борац ВРС био и остао да то нико немозе оспорити и нетреба. Странка која ти је дала све, у којој си све постигао, од фини зарада, афирмације и све привилегије које си имао, моје скромно мисљење је да си направио катастрофалну греску господине Бојицу, а цијеним те као борца прво, па као цовјека преко тв дуела у којима си био увијек господин и достојанствен, без вулигарности и риузни ријеци. Многи смо ми незадовољни па зивимо у том незадовољству мислеци да це бити боље, а мислим да си и ти тако требао урадити, али вријеме це показати све!!!

Name

Вјеру за вецеру

09.03.2018 14:22

Продати вјеру за вецеру,па то је бар лако,најлаксе,ал бити дослиједан,теско.Вратис мандат па да ти вјерујем,ал овако.Папак

Name

Лазо

09.03.2018 10:59

Додиков клонирани систем се заснива на врлинама папака. Замислите некога примити у властиту партију јер сте га платили за то? Па каква то мозе бити партија, људи, и какве резултате се могу оцекивати од таквих?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.03.2018 13:10

Велики је ударац за СДС одлазак Бојица и јесте то било из лицних интереса,али запитајте се једну ствар,ста кад би одузели компензационе позиције и позиције носиоца листа Пандуревицки,Говедарици,Бабаљу...Да ли стварно мислите да би се они секунд дузе задрзали у СДС-у?Велика је разлика измедју обицних искрених цланова и функционера,први су ту због идеологије,а други због енормних примања.Тако да нема ту велике разлике измедју Пандуревицке која је била у кабинету Милана Јелица и пресла у СДС и Бојица који це мозда отици на супротну страну.Једина разлика ми је та сто су ови сад, сто су на целу СДС-а,унистили онаквог гиганта,а Бојиц и многи други сто нису сада ту су га стварали.

Name

Бобан

09.03.2018 11:12

Браво Милицевицу,треба Бојиц ,Крцмар да се стиде пуно им је дао СДС а сад несто незадовољни они су ко и Стевандиц фукаре и нељуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека иде

09.03.2018 13:09

Нека иде али сигурно остаје 95 %чланова сдс-а који су гласали за њега. Прави сдс-ци никада не издају једину државотворну странку. Ови нас народним парама покушавају уништити тако што купују наше представнике. Све ће се то промјенити. Сјекира је себи маљ усјекла. Сретан ти рођендан будући Предсједниче Вукота.

Name

... да чико б'ону...

09.03.2018 11:13

Шта друго може кмечавац радити него кмечати поВаздан. У октобру ће вам се све само рећи кад вас народ пошаље на политичко сметљиште. У свему овоме само ми је жао СДС-а, ипак су они државотворна странка али јбг, сами пали, сами се убили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

09.03.2018 11:34

Ти си чико дежурна будала.Тачка.

Name

Ре

09.03.2018 11:38

Ја мислим да ти баш биједно живиш- само бједа и лопови подржавају секту СНСД. Милићевић је примјер господина а ти се прерачунај шта си и види ко кмечи. Другарство поздрав.

Name

мама

09.03.2018 11:40

Узми таблете несретниче.Кад ти плаћају за писање ових коментара одмах узми таблете и то двије кутије.Немој да се играш са животом твоја болест је узела маха.А ти кад добијеш паре одмах бурек и туфахије.Немој мој сине ,моли те мама.Тако ти се и отац понашао.Умро јадник у милицији,нешто је тамо ишао сваки дан.Знам само да је пред смрт рекао да га будалом сматрају а лоше плаћају.

Name

Ко Нормалан

09.03.2018 11:40

Мозе гласати за црвену банду? акцизе,банке,афера до афере.

Name

ре

09.03.2018 11:43

Код већине је у питању само лични интерес. иду из странке у странку само због интереса, а не идеологије или "неслагања". Нема ту ни трунке карактера и образа. Прелазе у странку која је на власти, чим не буде на власти ови ће као пацови са брода који тоне да промијене дрес и оду другу - тренутно владајућу странку.

Name

ре Ана

10.03.2018 15:55

БРАВО!!!

Name

КАКО ВИДИМ

09.03.2018 11:30

СВЕ ЈЕ ЛИЦНИ ИНТЕРЕС...ЈЕДНИ ОСТАЈУ ЈЕР ИМ ЈЕ ДОБРО,ДРУГИ ОДЛАЗЕ ЈЕР ИМ СЕ БОЉЕ НУДИ ЈЕР ТАМО ГДЈЕ СУ БИЛИ ИСЦРПИЛИ СУ СТО СУ МОГЛИ А СВИ ЗАЈЕДНО КОРИСТЕ ЉУДЕ КОЈИ СЕ ВОДЕ СРЦЕМ И ВЈЕРОМ У БОРБУ ПРОТИВ УПРАВО ТАКВИХ КОЈЕ ЈЕ КАО ДОБРЕ ГЛУМЦЕ ТЕСКО ПРЕПОЗНАТИ. НЕМОЈТЕ ВИСЕ О ПАТРИОТИЗМУ И БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА КАД СТЕ СКОРО СВИ И ПОЗИЦИЈА И ОПОЗИЦИЈА У ИСТОМ И СВЕ ДОК ЈЕ ТАКО НЕЦЕ БИТИ НАПРЕДКА НИ У ЈЕДНОМ СЕГМЕНТУ У ОВОЈ ДРЗАВИ...ПРЕСТАНИТЕ ДАВАТИ ФУНКЦИЈЕ И ПОСЛОВЕ ПОДОБНИМ БУДЈАВЦИМА И ЊИХОВИМ ЦЛАНОВИМА ФАМИЛИЈЕ ИЛИ ПРИЈАТЕЉИМА КУМОВИМА ИЗ РАЗЛОГА ТАНТЕ ЗА ТАНТЕ, ПУСТИТЕ ПРАВЕ ЉУДЕ НА ПРАВА РАДНА МЈЕСТА И ФУНКЦИЈЕ ПА ДА ВИДИТЕ КО ЦЕ ОСТАТИ И РАДИТИ КАО НЕПОТКУПЉИВ-ПАТРИОТА И КО ЦЕ БИТИ УКЛОЊЕН И ОСУДЈЕН ЗА НЕДЈЕЛА И МАХИНАЦИЈЕ И НА КРАЈУ КАКО ЦЕ СЕ КРЕНУТИ НА БОЉЕ..СУПЉА ПРИЦА ВАМ ЈЕ ВЕЦ ДУУУГО СТВААААРНО И ЈААААКО СУПЉА!!! И МОЛИМ ЗА ОБЈАВУ ОВОГ КОМЕНТАРА АКО НИ ЗБОГ ЦЕГ ОНО ЗБОГ ТОГА ДА СЕ ВИДИ ДА МНОГО НАС НИЈЕ ПОТКУПЉИВО ГЛУПО НЕОБРАЗОВАНО НЕИНФОРМИСАНО...ПОЗДРАВ И ПОЗИЦИЈИ А И ОПОЗИЦИЈИ И ПОЗИВ ДА ВЕЦ ЈЕДНОМ ПОЦНУ ЦИСТИТИ У СВОЈИМ РЕДОВИМА ПА КОЛИКО ГОД ЊИХ ОСТАЛО БИЦЕ ПРАВИ И ДОСТОЈНИ ДАЉЕГ РАДА И ИСКРЕНОГ ПАТРИОТИЗМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б

09.03.2018 12:27

Свака ти је ка у Његоша!

Name

Петар

09.03.2018 11:43

Господине и ти остајеш у СДС из личних интереса. Каква је разлика између вас. Партија је интересна скупина људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

секте

09.03.2018 12:03

Управо тако, скупина људи којима је стало само до лицних интереса и који се углавном баве сами собом. Довели су нас до дна.

Name

кик

09.03.2018 11:46

Изврсно господине Миличевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињеница

09.03.2018 11:59

Никада не би дошао у Тешким да нема Бање Вруцице .Овако сам захваљујући томе био и у Теслицу. И Бања је за примјер како се развија и функционише.позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

коректан потез

09.03.2018 12:00

Мој Милицевицу, странацки подобнице. Бојиц је , за разлику од тебе и вецине осталих, ипак показао какву такву политицку способност. Неце сигурно допустити да му политицки ниво диктирају такви као сто си ти, или Говедарица или, глуво било, Пандуревицка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

09.03.2018 12:41

НЕКА ЈЕ СРЕТНО "ДНС"-У САДА ИМА ДВА МУЋКА.

Name

ре за зику з

09.03.2018 12:46

Има њих днс висе........и да су само муцци, вец много воле паре, а паре људе кваре.

Name

Потез СДС

09.03.2018 13:11

Шта ако сдс намјерно шаље овако људе па само једном ДНС у коалицији са СДС-ом.

Name

борац

09.03.2018 12:22

Замислите дрзавну власт као наса састављена од којекакви папака па ко мозе или ко оцекује напредак тај није нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

09.03.2018 12:23

Додик је покупио сав сљам из завеза за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дикане

09.03.2018 17:18

Иде прољеце ,фатај се трактора, гумених чизама и сламнатог шешира, пусти способне да воде Српску.

Name

СДС МОДРИЧА

09.03.2018 12:27

Сретан Рођендан Предсједниче, сад СДС-а а од Октобра Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АУУУУУУУ

12.03.2018 08:05

КОЈА СИ ТИ БУДАЛА.

Name

Крајиска Породица унутар СДС

09.03.2018 13:32

Ја не бих пљувао Бојица. Напротив. Само јавно излистајте ИСТИНУ. А она гласи, од 1996 до данас: 2x предсједник БОРС-а, 3x посланик у НСРС 2x посланик у ПСБиХ Колико захваљујуци себи, а колико компензацијама, гурањем, лобирањем и сл најбоље знају они из врха СДС. Сад јели незадовољан политиком странке или цињеницом да први пут није носилац листе за ИЈ1 нити је на компензацији, нека процијене непристрасни и мудри, а не слијепи и кратковиди. Опстаце СДС и сада, као и за вријеме Есдауна. Али остаце уписано, не за политику, вец за народ, за србе. Погазити зарад било цега принципе на којима су нам дједови темеље постављали, не треба. И да сумирам, како странку мозе и смије напустити предсједник Владе (ГК), кандидат за пресдједника РС у 3 номинације (ОТ), министар полиције (ЖР и ДМ), носиоци листа и бивси високи функционери, углавном посланици (ДБ, НС, РП, СД, ЗМ) и други. За идеје се ваља борити у властитим редовима, а за "привилегије" се иде даље, тапкајуци. Коме су, када и колико такви потребни, а тек колико им је вјеровати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

поздрав

09.03.2018 16:30

Коментари ме одушевљавају. Браво Милане људино, то је образ и карактер, бори се! Сретан родјендан предсједнику Вукоти!

Name

Несто Размисљам

09.03.2018 16:36

Стевандиц,Бањац..Бојиц... Несто превисе папака у СДСу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Кициц

09.03.2018 17:17

Идеологија СДС-а је заснована на конзерватистицким и демохрисцанским идејама...Конзерватизам налазе да је колективитет важнији од индивидуалног ...не може се захтијевати ја хоћу ово ,оно већ што је Странци у интересу ..Бојиц се удаљио од идеологије странке јер не поштује конзервативне принципе СДС -а ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсиница цаца

10.03.2018 17:32

Тај конзерватизам је бас био на дјелу у твом опстинском одбору.Да се разумијемо, тебе постујем и цијеним.

Name

Па

09.03.2018 17:48

Поштено. Видјећемо шта ћеш рећи кад ти изађеш из те странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.03.2018 22:21

ПРЕВИШЕ СТЕ ГА ФОРСИРАЛИ ЗАХВАЉУЈУЋИ СДС СТРПАО ЈЕ ОГРОМНЕ ПАРЕ У ЏЕП.20ГОД БИТИ НА ВИСОКИМ ФУНКЦИЈАМА НОРМАЛНО ДА ЋЕ ВАМ ДАТИ ВЈЕТАР У ЛЕЂА.НИЈЕ ОН БАШ ОМИЉЕН КОД НАРОДА КАКО ГА ВИ ВЕЛИЧАТЕ .СВИ ЗНАМО КАКО ЈЕ ПОСТАО ПОЛИТИЧАР И КАКО ЈЕ ДОШАО ДО ВРХА .МОЖДА МУ СЕ ИЗМИЧЕ СТОЛИЦА ПА СЕ ПРЕПАО МИСЛИ ЧОВИЈЕК ДА ЈЕ ПОЛИТИКА ВЈЕЧНА.СВЕМУ ДОЂЕ КРАЈ.СДС ТРЕБА ИЗБАЦИТИ НОВЕ ЉУДЕ,.ОВАКВИМА КАО ШТО ЈЕ БОЈИЋ, БАЊАЦ. КРЧМАР СУМЊАМ ДА СУ ИКАДА И ЗАСТУПАЛИ НАРОД.СВОЈ ИНТЕРЕС СИГУРНО ЈЕСУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

10.03.2018 11:50

Сви политицари су папци...и сви улазе у политику само због лицних интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домида

11.03.2018 12:32

Нисам никад бои за сдс,а сада дефинитивно гладам за вукоту,јер нико не мозе бити гори од ових додикових криминалаца,који се продају ко на трзисту робова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ДОМИДА

12.03.2018 08:08

КАСНО СИ СЕ СЈЕТИО,

Name

Гласач

11.03.2018 18:02

Велики поздрав, за честитог човјека, др Милана Миличевића. Тако је, треба у странци исправљати оно, што није добро, као у својој кући. Лаж, господине Бојићу. Срећан рођендан нашем Вукоти! На власт треба да долазе млади људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

11.03.2018 20:09

Запитајте се ви господо из врха СДС -А да нисте мозда ви папци....па много бјезе од папака и нељуди из врха сдс-а,мислим да је проблем у врху странке и да су они папци и да због тога многи одлазе...

ОДГОВОРИТЕ