Живковић на ивици нервног слома?

Након што је обелодањено да је Немања Марковић (25), омладинац Нове странке, ухапшен јер је уцењивао познатог фудбалера Михаила Ристића снимцима секса, лидер те странке Зоран Живковић потпуно је побеснео и страначке колеге су једва успеле да га смире!

Србија 09.03.2018 | 10:17
Живковић на ивици нервног слома?
Иако је саопштењем и изјавама покушавао да се огради од Марковића тврдећи да су га избацили из странке, Живковић је страначким колегама понављао да ће их након скандала на изборима овај нови потпуно дискредитовати и збрисати са политичке сцене.

- Урлао је читав дан и говорио: „Супер, још ми је ово требало након оних два одсто на изборима, не знам како ћемо се сад извући и опрати од овога.“ Ту се није зауставио, па је искалио бес на девојци из информативне службе тако што јој је претио отказом јер омладинца није брзином светлости избрисала са сајта, па су медији прекјуче успели да ураде принтскрин и тиме одмах демантују Живковића када је рекао да Марковић са њиховом странком нема ништа - препричава извор из Нове странке.



Подсећања ради, омладинац Зорана Живковића уцењивао је фудбалера који тренутно игра за чешког прволигаша Спарту тражећи да му исплати 5.000 евра и претећи да ће у супротном у јавности објавити његове компромитујуће фотографије. Како сазнајемо, реч је о голишавим фотографијама и фотографијама секса познатог фудбалера, до којих је Марковић дошао тако што му их је дала Ристићева бивша девојка. Фудбалер је Марковићу почетком месеца уплатио 300 евра, али је овај наставио да инсистира да му се уплати цела сума.

Поводом овог случаја контактирали смо са Зораном Живковићем, лидером Нове Србије, који није желео да говори за тај лист.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цар,

09.03.2018 09:39

Зивковиц је одавно требао ици где му је место ,такви неби слели седети на таквим местима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.03.2018 16:16

Колико дуго овај Зивковиц презивљава на политицкој сцени Србије није никако у корелацији са његовим способностима за политику.

ОДГОВОРИТЕ