Путин: Коме треба свијет без Руса?

Руски предсједник Владимир Путин поручује да ће Русија одговорити жестоко на евентуални нуклеарни напад.

Свијет 08.03.2018 | 16:04
Путин: Коме треба свијет без Руса?
"Желим да се то зна и у Русији, али и широм свијета", рекао је Путин у документарном филму "Нови свјетски поредак 2018".

Путин се нада да никад неће морати спровести планове о употреби нуклеарног наоружања и објашњава да се ти планови, у теорији, не односе на напад, већ на контранапад.

"Одлука о употреби нуклеарног арсенала може се донијети тек кад наш противракетни систем забиљежи не само лансирање ракете, већ нам достави и путању пројектила", открива руски предсједник и истиче:

"Да, то би била катастрофа за цијели људски род. Катастрофа за цијели свијет. Али, као грађанин Русије, као предсједник Русије, морам вас питати:

Зашто бисмо уопште жељели свијет у којем Русија престаје да постоји?".

Руски предсједник ће 18. марта на предсједничким изборима покушати да освоји нови предсједнички мандат, а све анкете прогнозирају његову убједљиву побједу већ у првом кругу, наводе аналитички портали.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сергеј

08.03.2018 15:37

Док је Друг Тито био зив у Југославији је било све ок.,тако це бити и у Русији док је Путин зив.Послије слиједи исти сценарио,ови се нигдје не зуре нити мијењају методе за ,,уводјење демократије,,. Једино се мозе десити да их предухитри неки пијани Рус и испритисце сву дугмад и све нас лијепо сједини са остатком свемира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је то...

08.03.2018 18:42

Најбиљи коментеар који сам икад прочитао на порталу Бн-а.

Name

спустите лоптицу

08.03.2018 17:59

Нико, поготово Амери нема намјеру Русију нуклеарно да нападну. Такодје говори и Трумп за Америку, у слуцају напада Руса, да би употребио нуклеарно орузје. Свако има прави да одбрани свој народ и дрзаву, нуклеарно или не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хусо

08.03.2018 18:07

Не бих волио зивити у неслободи под овим руским диктаторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасо

08.03.2018 19:26

Хусо пријатељу,управо то зивис,послије Изетбеговица Изетбеговиц,а ако њему не буде исло како треба ту је господја Изетбеговиц да ускоци да припомогне,па дјеца па унуци.

Name

Ре Хусо,

09.03.2018 09:09

мозда си мислио на Ердоганову ,слободу и демократију;браво тамо и спадас.