Александра и Филип изабрали кумове

Александра Пријовић и Филип Живојиновић заказали су свадбу за јун, а њихови велики пријатељи су са задовољством прихватили да им буду кумови на венчању, док ће се о њиховом избору сведока на склапању брака засигурно дуго причати.

Забава 08.03.2018 | 11:23
Александра и Филип изабрали кумове
Певачица и њен будући супруг су озбиљно схватили припреме за венчање, а прво што су урадили јесте да су позвали кумове.

- Александра је веома блиска са Ацом Пејовићем, снимили су дует, а он јој је доста помогао и саветовао је око каријере па није изненађујуће што је она баш њега позвала за кума. Он је био изненађен позивом, али је са задовољством прихватио. Са друге стране, познато је да је Филип близак пријатељ са Милошем Теодосићем. Прија и Филип су били гости на венчању Теа и Јелисавете, а након размишљања, Филип је одлучио да баш свог дугогодишњег пријатеља позове за кума. Тео је, наравно, прихватио Филипов позив - рекао нам је извор близак будућем брачном пару.

Како даље сазнајемо, припреме за свадбу, која је заказана за јун, у пуном су јеку. Александра већ размишља како ће изгледати њена венчаница, док ће Филип понети класично одело.

Породице Живојиновић и Пријовић су узуђене због припрема свадбе, па се труде да помогну будућим младеницима.

- Наше породице су ту да нам помогну, а свака коначна одлука ће, наравно, бити наша. Њихова подршка нам највише значи. Тек сам почела да размишљам о томе, јер се све десило на брзину, али бих највише волела да буде весело и да се наше породице и пријатељи лепо проведу. То је оно о чему ћемо највише водити рачуна, поред тога да све буде као из бајке, лепо осмишљено и замишљено. Свадба је заказана за јун - испричала је недавно Александра и додала:

- Волела бих да то буде мешавина једне модерне свадбе са неким лепим традиционалним обичајима. Као што знате, ниједна српска свадба не може да прође без традиције, а ми ћемо свакако водити рачуна да се све испоштује до најмањих детаља - каже Александра.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Петронијевиц

08.03.2018 10:48

Хоце ли бити и "балонирања" одпозади,како буде на неким модерним свадбама у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Петронијевић

08.03.2018 16:05

Шта значи балонирање?

Name

РАЈНА

08.03.2018 15:38

Овде нешто нештима, Прија за кума Ацу , слатка је она " зближила се" са једним од најбољих ликова естраде , овде она њега шверца или за себе или за свекрвицу Брену, или га обе држе у сигурној резерви, ако удари сушна гоооодина, јер ми отац и син више воле флашу и чашу него .......

ОДГОВОРИТЕ