Адвокати тврде: Нетачни наводи

Након што је мајка малољетне дјеце свједочила за БН телевизију да њена дјеца и даље трпе насиље, јер у кући живе без гријања, врата и прозора, адвокати њеног бившег супруга и његове породице тврде да отац и његова породица немају никакве везе са тим наводима.

Република Српска 07.03.2018 | 21:26
Адвокати тврде: Нетачни наводи
Адвокати оца осумњиченог за злостављање дјеце за БН телевизију тврде да прича мајке троје малољетне дјеце у којој она каже да породица њеног бившег супруга наставља да малтретира њу и дјецу, није тачна и да породица њеног бившег супруга апсолутно није одговорна за то што дјеца, како тврди мајка, немају гријања.

Мајка је тврдила да је породица њеног бившег супруга саботирала гријање у кући у којој живи са дјецом, а у којој је до мјере забране приласка живио и отац дјеце.

Адвокати тврде супротно, да систем гријања пелетом нема везе са станом у којем живе дјеца и да се тај простор грије на струју, а да је струја мајци искључена због великог неплаћеног рачуна.

Ипак, мајка дјеце тврдила је супротно. Каже да су сви проблеми почели када је покренута истрага због сумњи да је њен бивши супруг сексуално узнемиравао дјецу. Тврди да се на њу врши притисак да са дјецом напусти кућу у којој су дјеца рођена, а да је огроман рачун за струју направљен вјештачки без њеног знања.

Адвокати оца малољетне дјеце тврде да отац поштује забрану приласка дјеци и да ни он ни његова породица немају никакав утицај ни приступ кући.

У бањалучком Центру за социјални рад нису одговорили ни на једно питање које смо им у вези са случајем послали 26. фебруара. Из бањалучке Управе полиције потврдили су да су неколико пута излазили на терен по пријавама око имовинско-правног спора и физичког и психичког насиља.

„У вези са физичким и психичким насиљем, полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње с циљем утврђивања постојања елемената кривичног дјела или прекршаја, а по комплетирању предмета и утврђивању свих чињеница примљене пријаве доставља се одговарајући извјештај."

Адвокати оца малољетне дјеце тврде и да им није јасно зашто се читав процес одуговлачи, а да се породици, иако се не наводе имена, наноси штета угледу.

Мајка малољетне дјеце инсистира на томе да се на њу свакодневно врши огроман притисак.



БН телевизија

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

На жалост

07.03.2018 20:38

Ови, за сада још увијек брачни супружници, се искључиво због новца је.. преко дјеце и државних институција, иако се ради о изузетно богатим људима (захваљујући његовом оцу)... Срамота, од бијеса су дошли довде докле су дошли...Иако сам жена, а онолико колико је мени познато, мислим да се мајка приказује жртвом знатно већом него што јесте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

08.03.2018 14:06

Пита ли се овде неко засто је дотицном забрањен приступ супрузи И дјеци, дзаба сигурно није . Треба узети у обзир И то да потице из богате И самим тим, како то иде на насим просторима, И утицане породице која је у позицији да утице на органе власти а ипак му је изрецена забрана приступа. Знаци мора да је заиста то И заслузио..

Name

Ре Канада

08.03.2018 16:21

Мало си контрадикторан...утицајни да утичу на органе, а ипак му забрањен приступ...Ако је шта дјеци урадио, треба да одговара и то најстроже, али госпођа нека засуче рукаве па плати гријање...нико не каже да треба да остане без куће, али да је издржава мало је превише...осим ако је инвалидна, али не би се рекло...

Name

Ре Ре Канада

08.03.2018 17:05

Мало цудно да издрзава дјецу. Па то је законом уредјено кроз алиментацију. Не мозес озенити зену направити јој дјецу и онда једног сана када ти досади престати да се занимас.

Name

Ре Канада

08.03.2018 17:51

Ти си изгледа та жена...нико није рекао да је чудно да издржава дјецу, то му је и обавеза, већ њу, тј. изгледа тебе...

Name

Бл

07.03.2018 20:51

Цудо бас да адвокати бране оне који их плацају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно

07.03.2018 21:17

Та мајка је патолоски лажов . И своју дјецу излазе руглу да јој телевизија ријеси проблем који је сама закухала . Јадан тај њен супруг са којим злом је живио 10 год .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

08.03.2018 07:27

Среца па за све постоје докази тако да дзаба вам прица о јадном оцу.

Name

Тужно

08.03.2018 09:22

Да лажни докази и конструисана оптужница да би јадница наставила да живи као паразит.

Name

Ре За Тузно

08.03.2018 09:47

Докази не могу бити лазни. Или су докази или нису :)

Name

Истина

07.03.2018 21:29

Како увијек насиље у породици , када додје до развода брака . А 10 година јој било.лијепо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

08.03.2018 09:46

То ова адвокатица сто брани специјалце мупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта је спорно?

08.03.2018 10:04

Има ли ова млада дама име и презиме? на кога се води кућа у којој живи и по којем праву ова дама живи у туђој имовини? Ок, забрана приласка дјеци постоји и отац је поштује...ко му може забранити да користи своју имовину? крши ли се неко право оца, као власника имовине? и гдје је ЦСР да обезбиједи право дјеце на другог родитеља? или је само битно да се алиментација плати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

08.03.2018 13:59

Спорно је све., а највисе у твојој глави. Мускарац сам , али знај да зена није крава која це отелити телад И коју цес избацити из стале или продати. Оа је мајка И родила је троје дјеце са дотицним И има И законско И морално право да зиви у тој куци до оконцања бракоразводне парнице без обзира ција је куца И на коме се воид. Да нисмо толико заостали иза цивилизованог свијета И птимитивни , јос би он био у обавези да плаца комплетно издрзавање И њој И малољетној дјеци И то са роком :одмах. И да те питам : ако дотицни има сва права посто је куца његова, ко це њој да надокнади њен труд око узгајања дјеце , одрзавања куце , кувања , прања И хиљаде крупних И ситних послова одрадених за породицу ?

Name

За Канаду

08.03.2018 15:41

Па стварно јој је било тешко одгајати дјецу . Само је имала једну тету која је прала и чистила за њом а другу тету која је чувала дјецу . Па чак госпођа ни на море није хтјела ићи ако се не поведе тета . Стварно јој је било тешко .

Name

Бл

08.03.2018 17:07

Знаци ти озенис зену па кад ти досади избацис је из куце.

Name

Ре канада

08.03.2018 18:51

То значи да она има брата којем никако не паше да се она врати у његову кућу .

Name

ре: Канада

08.03.2018 20:28

Крава није, али паразит јесте....о законском и моралном праву невласника да користи туђу имовину ме не учи....сваки, иоле приучен правник ће ти рећи да је то противзаконито....што се тиче њених "заслуга" и надокнаде, само ми реци чију је дјецу "узгајала" (дјеца се "узгајају", нисам знао?), своју или туђу? да ли је одржавала кућу, прала и одржавала тамо гдје је живјела (и сада живи, више или мање оправдано и законито) или нечију туђу? како се сад финансира, иде ли на неки посао или и даље живи на грбачи оног који је ту кућу зарадио? и гдје је тај чувени ЦСР, да обезбиједи дјеци право на оца?

Name

Каада Ре, за све

09.03.2018 03:01

Ја не знам детаље овог слуцаја . Ја само казем ста мислим са аспекта законодаве регулативе земље у којој зивим везаме за бракоразводне парнице. Е , зато да не би било манипулисања овде се фино потписе предбрацни уговор.

Name

Ин

08.03.2018 13:27

има ли ико паметам да се овог двога добро натуце и одузме им дјецу јер незаслузују да их имају . дјеца су највеце богаство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

08.03.2018 13:31

Цуј десет година у браку и она није приметила злостављање од стране оца каква је то мака знаци да је запостављала дјецу а он ако је стварно так о несто радио сам треба да оде у затвор и трази да га никад непусте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ажа

08.03.2018 18:13

Злостављање мозе поцети јуце, прекјуце или сутра а не од поцетка брака цовјеце.

Name

Ре канада

08.03.2018 18:49

Али само је проблем што злостављње почиње када почиње развод брака . Госпођи је у браку било супер , само је проблем сто се развела.