Поднијела тужбу против Трампа

Порно глумица Сторми Денијелс, која тврди да је пре више од 10 година имала сексуални однос с председником САД Доналдом Трампом, поднела је тужбу.

Свијет 07.03.2018 | 16:33
Поднијела тужбу против Трампа
Она тужбом жели да поништи уговор о поверљивости који је спречава да говори о томе, рекао је њен адвокат.

Сторми Денијелс, чије је право име Стефани Клифорд, поднела је тужбу јуче у суду у Лос Анђелесу. Она тврди да је уговор о поверљивости који је потписала пре избора 2016. године, ништаван пошто га Трамп није лично потписао, пренео је Асошијетид прес.

Њен адвокат Мајкл Авенати рекао је данас да она жели да рашчисти ситуацију. На телевизији Ен-Би-Си (НБЦ) рекао је да "нема сумње" да Трамп зна за споразум, мада није пружио никакве доказе за то.

Авенати је рекао да Клифорд не жели да профитира на причи.

Клифорд у тужби наводи да је почела "интиман однос" с Трампом 2006. и да је то трајало "дубоко у 2007". Трамп се венчао са садашњом супругом Меланијом 2005. године.

Клифорд наводи да се више пута састајала с Трампом. Према њеним наводима, једном је имала секс с Трампом а после су скоро годину имали дана платонски однос.

Она је преко својих заступника раније негирала да је имала аферу с Трампом, али је Авенати данас рекао да су то били услови уговора о поверљивости. Трампов адвокат Мајкл Коен негирао је да је уопште било афере.

Коен је рекао да је порно глумици дао 130.000 долара из свог џепа као део договора. Он је рекао да "ни Трампова организација ни Трампов штаб нису били стране у трансакцији с Клифорд" и да му нико није надокнадио тај новац.

У тужби се наводи да је "споразум о ћутању" од 28. октобра 2016. правно ништаван зато што су га потписали само Клифорд и Коен. У споразуму се о Трампу говори као о Дејвиду Денисону, а о Клифорд као о Пеги Патерсон, али придодати детаљи откривају њихове праве идентитете.

Трамп и Коен су "агресивно настојали да ућуткају Клифорд као део напора да се избегне да говори истину, чиме се помагало да он победи на председничким изборима", наводи се у тужби.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПЕРО ЛОЖАЧ

07.03.2018 16:01

Што сад она њега тужи? Није је силовао. Хоће секс поново, а он неће?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трамп

08.03.2018 18:14

Више није за се, она хоце доларе и популарност.