Алимпијевић о "шамарима": Није то мој стил...!

"Било ми је јако криво када сам видео да је снимљено", рекао је тренер Звезде за "Спорт клуб" о свом бурном тајм-ауту и снимку који је обишао Европу.

Кошарка 09.03.2018 | 10:30
Алимпијевић о "шамарима": Није то мој стил...!
И домаћи и европски спортски и кошаркашки портали објавили су у понедељак видео клип тајм-аута Душана Алимпијевића, на којем тренер Звезде прети шамарима тројици играча - Добрићу, Јанковићу и Давидовцу.

Коментаришући тај моменат, шеф струке црвено-белих је дан касније у изјави за "Спорт клуб" објаснио да му није пријало што се то појавило у медијима и да иначе не користи такву комуникацију.

"Није мој стил да на такав начин комуницирам. Нарочито не радим такве ствари да би то било снимљено и било ми је јако криво када сам видео да је снимљено - пре свега зато што се трудим да имамо однос узајамног поштовања, мојег према њима, а онда то тражим и од њих. Не мислим да је то било шта спектакуларно како се зна представити", рекао је Алимпијевић.

"Њих тројијца, када већ говоримо о младим играчима, знају колико од почетка сезоне трошим енергије како би они подигли свој играчи ниво. Желим да оног тренутка када завршимо тренинг знамо да смо направили бар минимални помак у њиховом развоју. Исто тако гледам и на утакмице, само што је утакмица 'жива' игра, енергија и такве ствари се дешавају. Наравно да ту није постојала зла намера, више истрајност у неким принципима и жеља да се они разбуде на другачији начин", додао је он.

После одмора од Лакташа, где је "оверила" освајање првог места, Звезда се припрема за петак и гостовање Барселони.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар