Тео видео ''Обрву'', Пеликанси славили у Лос Анђелесу!

Лос Анђелес Клиперси нису успели да искористе пораз Денвера и могућност да се изједначе с Нагетсима на осмом месту Западне конференције.

Кошарка 07.03.2018 | 13:00
Тео видео ''Обрву'', Пеликанси славили у Лос Анђелесу!
Домаћин је поражен у 'Граду анђела' од Њу Орлеанс Пеликанса, уз још једну феноменалну партију Ентонија Дејвиса

'Обрва' је за 37 минута имао 41 поен (13/24 за два, 4/7 за три), 13 скокова, по три украдене и блокаде, однсоно две асистенције.

Пеликанси су водили током готово целог сусрета, а иако су Клиперси успели да се врате серијом у четвртој четврини, управо Дејвис, можда и најбољи високи играч лиге у овом тренутку, није дозволио преокрет. 

Њега је најбоље пратио такође сјајни Џру Холидеј са 19 поена и 17 асистенција, Етван Мур имао је 10 поена, девет ухваћених лопти и пет асистенција, док су Раждон Рондо и Никола Миротић имали по 13 поена, с тим да је плеј уписао и девет асистенција, а шпански Црногорац и седам скокова.



Милош Теодосић провео је на паркету 27 минута и стигао до учинка од девет поена (3/4 за два, 1/5 за три), четири асистенције, три скокоа и једне украдене лопте.

Најефикаснији су били Тобајас Херис са 27 поена и 11 скокова, односно резервиста Лу Вилијамс са истим бројем поена и 11 асистенција. Одличан сусрет одиграо је и Монтрезл Херел са 26 поена и осам ухваћених лопти, док је Диандре Џордан поред десет поена имао и 20 скокова.

Клиперси пред последњих петнаестак утакмица имају скор 34-29, победу мање од Денвера, али и само један пораз мање у односу на Јуту Џез, па их очекује велика борба за место које води у доигравање.

С друге стране, Пеликанси су и без Демаркуса Казинса наставили да се пењу на табели Запада (37-26) и сада су четврти, испред Сан Антонио Спарса.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар