Јокић и Денвер подбацили, Нагетси пали у Даласу!

Денвер Нагетси и наш Никола Јокић подбацили су претходне ноћи што их је коштало неочекиваног пораза од Меверикса у Даласу – 118:107.

Кошарка 07.03.2018 | 13:15
Јокић и Денвер подбацили, Нагетси пали у Даласу!
Гости из Колорада успели су да направе преокрет и да са вођством оду на одмор, али су Тексашани поново заиграли далеко боље у наставку и потпуно заслужено су славили.

Јока је на трећем узастопном мечу имао једноцифрен кошгетерси учинак, а за 25 минута на паркету уписао је свега четири поена (2/5 за два, 0/4 за три), девет скокова, пет асистенција, две украдене лопте и блокаду. 

Најбољи у пораженом саставу био је Вилсон Чендлер са 21 поеном, резервиста Вил Бартон имао је 16 поена, осам ухваћених лопт и седам проигравања, Гери Херис додао је 11, а Треј Лајлс, Малик Бизли и Мејсон Пламли по десет поена. 

С друге стране, домаћине је предводио Јоги Ферел са 24 поена (3/4 за два, 6/7 за три) и четири скока, а још пет играча имало је двоцифрен учинак.



Денис Смит јуниор пружио је свестрану партију са 18 поена, 11 асистенција и четири ухваћене лопте, Дирк Новицки имао је исти број скокова и поен мање, Харисон Барнс и Даг Мекдермонт убацили су по 15, а Двајт Пауел 14 поена.

Денвер сада има скор 35-29 и налази се на осмом месту Запада, а једина добра ствар за њих јесте то што су и Лос Анђелес Клиперси поражени претходне ноћи, па и даље имају тријумф више од тима из 'Града анђела'.

Истовремено, Далас је стигао до тек 20. победе у сезони, поред 45 пораза, па је 13. у истој Конференцији.

Нагетси наредне ноћи, у наставку борби за плеј-оф, чекају Кливленд Кавалирсе.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар