Сека: Сина водим у Јерусалим

Сека Алексић каже да је човек без молитве ништа и да због тога Јакова учи да поштује веру од малих ногу.

Забава 07.03.2018 | 07:39
Сека: Сина водим у Јерусалим
Музичка звезда заказала је солистички концерт у Арени за 14. април и потпуно је опуштена јер је њен супруг Вељко тај који држи све конце у рукама што се организације тиче. Она за “Блиц” открива колико је потребно улагања у овакав музички хепенинг, да ли прижељкује ћерку, али и чему се њен син Јаков радује ових дана.

- Радује се свему. Обично га највише занима оно што му бранимо да ради. Има фазе када се наљути и вришти да би нешто што жели добио, али ту му не попуштамо и када види да нема ништа од тога, он попусти. Очарана сам својим сином. Хвала богу што ми је дао тај осећај и ту љубав коју могу да му подарим.

Док ниси остала у другом стању, доста си посећивала манастире, да ли сада као мајка имаш времена уз посао да одвојиш време за молитву и колико ти то помаже у животу?

- Наравно да имам. Молитва је смисао свега! Можда немам толико времена да путујем, али сам са својим сином већ обишла неке манастире и ако Бог да ићи ћемо и у Јерусалим. Без молитве је човек ништа.

Неретко изјављујеш да би волела поново да се оствариш у улози мајке. Дечака имаш, да ли то значи да би волела да следећа на свет дође девојчица?

- Као и свака мајка, желим пуно деце. Мени је пол детета небитан, оно што Бог да је најбоље јер он увек зна зашто нешто ради.

Предстоји ти велики концерт у Арени, каква су твоја очекивања, како се спремаш и да ли имаш трему?



- Радујем се бескрајно. Засад још увек немам трему. Свесна сам обавеза и свега онога што доноси организација великих концерата, али сам свакако и искуснија јер сам 2010. године имала већ концерт у Арени. Припреме су увелико у току, и једва чекам да видим насмејана лица људи који ће доћи тог 14. априла

Вељко је задужен за организацију концерта. Јеси ли задовољна како то ради?

- Камарад продукција и Вељко су у организацији свега што се тиче мог концерта. Срећна сам и осећам се спокојно јер ако неко зна шта је најбоље за мене онда то зна мој супруг. Сигурна сам да ће они што се тиче организације направити све да буде до перфекције.

Смеш ли да нам откријеш суму колико си уложила у концерт и да ли тако велики концерти могу да се исплате?

- То је увек пословна тајна. Могу једино да кажем да јесте скупа организација, али ја као уметник сматрам да ће ми се то исплатити и да моја публика без обзира на све заслужује само најбоље.

Да ли су ти колеге потурале ногу и како си то решавала?

- Ретко заиста, бар нисам сазнала или чула. На такве ствари треба гледати као на нешто пролазно и опраштати. Све оно што човек уради лоше приписује се њему лично. Гледам да чиним добра дела јер тако осећам у дубини душе, знам да ће ми се добро и вратити.

Кога сматраш конкуренцијом на естради?

- Не гледам тако на свој посао и колеге. Радијем се успеху колега јер знам колико је наш посао тежак и колико је потребно одрицања.

Сви причају о твојој гардероби и енормном броју ципела, да ли се Вељко буни што толико трошиш и да ли је у твом ормару све брендирано?

- Не љути се, он врло добро зна да је мој посао захтеван у смислу тога. Приватно носим патике, мајицу и фармерице и у томе се најбоље осећам. Сцена је нешто сасвим другачије што захтева већи број обуће, хаљина ... Брендиране су ми углавном ципеле и ташне, када је сцена у питању, сарађујем са нашим домаћим креаторима углавном.

Како реагујеш када те мувају мушкарци?

- Нисам приметила да ме мушкарци гледају на тај начин осим на онај да сам им омиљена певачица.

Не знам да ли бих опростила превару

На естради су све чешћи разводи због превара. Знамо да сте ти и Вељко идеалан пар и да је међу вама велико поштовање и љубав али да ли би опростила превару?

- Не знам да ли је све чешће и нисам неко ко чита медије и бави се трачевима или писањима. Чији год да је брак у питању, жао ми је. Не знам да ли бих опростила превару, заиста.

(Блиц) 

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Сале

07.03.2018 07:40

Обозавам ове пјеваљке које до 30 те зиве као у борделу, а онда поцну да прицају о постењу, преварама, вери , молитвама .... ма вази...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

07.03.2018 07:58

Од голотиње, црне и златне па до Јерусалима и прице о молитви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

07.03.2018 10:42

У праву си. Скоројевићи када дођу до пара, одмах постану највећи вјерници, почињу паметовати и филозофирати и људима солити памет. Жалосно, јер се памет и лијепо понашање не могу купити новцем.

Name

ту-ту

08.03.2018 12:40

Ма,пусти....

Name

покајани грешник

09.03.2018 12:37

Највећи Светитељ је Свети Јован Крститељ. Али у рај није ушао први Свети Јован, него покајани разбојник који је до Христа висио на крсту. Господ није дошао у свијет ради праведника, здравоме не треба љекар, него да спаси грешнике. И Господу је угоднији један грешник који се каје, него 99 праведника. Када се грешник каје сва се небеса радују. Света Марија Египатска, је била блудница од своје 12 године рођења. Али кад је отишла у пустињу, 47 година је живјела у покајању. И Господ је удостојио да по ријеци Јордан хода као по сувом, и кад се молила Богу, није стајала на земљу, него лебдјела у ваздуху. Тако, и ако се госпођа Алексић заиста покајала, и ако заиста стреми спасењу душе, то је Господу угодније, него стотине оних који су од рођења живјели чисто. Зато , не осуђујте, него кајте своје грехе.

Name

Кики

07.03.2018 12:43

Ма нека ради са својим животом шта хоће. Никога не угрожава. Њена музика ме не интересује, али има пуно људи који је прате,иду на концерте и шта већ. Зарадјује јер људи то плаћају. Шта кога брига шта она ради. Не знам како неки људи овако олако дају коментаре, а не тиче их се уопште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

08.03.2018 10:20

Кики: Коментаришем, јер не желим да живим у друштву у којем је ријалити програм "образовни програм", јер не желим да којекакви и којекакве полуписмене особе које су на било који начин дошле до пара држе предавања о етици, култури, понашању и слично. Коментаришем, јер желим да се у ова сулуда времена покуша измјенити свијест људи, те да се коначно и поново почињу да цијене праве и реалне вриједности, а не оне измишљене. Знам да постоји даљински управљач па пређеш на други канал, знам да постоји и миш па кликнеш и пређеш на другу вијест, али медији су препуни са информацијама оваквог типа и са овим "звијездама, моралним громадама, фолк дивама, српским мајкама, чуварима српства и православља" да је човјек једноставно угушен од тога и онда постављам питање какве ми генерације одгајамо и школујемо и шта очекујемо уопште од њијх, ако ће им овакве ствари и овакве особе бити идоли и "звијезде водиље", док се са друге стране запостављају здраве вриједности и основно кућно васпитање. Ово је превршило сваку мјеру"

Name

Зз

07.03.2018 13:34

Сама себе назива умјетником. Дај таквима памети, Боже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У-Мет-Ница

07.03.2018 18:24

А,некада су Сабанове пјесме биле киц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алек

07.03.2018 18:54

Доскора је пјевала на гајби пива...певаљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ходза Бозхо

07.03.2018 19:22

Цуј Сека?Зухра се стиди свог правог имена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

07.03.2018 19:33

Јесте можда певала на гајби, јесте можда кренула од нуле, из беде, из сиротиње, али је радила. И стицала. И има складан брак, дете, децу ако Бог да. Бори се кроз живот. Ко је без греха ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

д.

08.03.2018 07:29

Пристојна је у посљење вријеме. Ако, битно је да цовјек иде у правом правцу. Свак срецу зелим њеноф фамилији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2018 08:33

Знаци сад це будес Хадзи Сека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Жоржо

08.03.2018 12:25

Води Зухра,води..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

08.03.2018 20:28

Ко о цему курва о постењу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

секи

09.03.2018 02:30

Хоце секи сада да иде цак до јерусалема а до јуцер нијесе знала цак ни прекрстити јос мало паце постати и цасна сестра мозе али код папе у ватикану

ОДГОВОРИТЕ