СЛС: Звезда за наставак серије, Партизан за излаз из кризе!

Фудбалско првенство Србије наставиће се у среду утакмицама 26. кола, у ком ће лидер на табели Црвена звезда покушати да настави са добрим резултатима.

Фудбал 07.03.2018 | 08:45
СЛС: Звезда за наставак серије, Партизан за излаз из кризе!
Звезда има победе у прве три утакмице од како се наставила сезона Супер лиге, а наредни ривал биће јој екипа Војводине. Утакмица ће се играти од 18.00 на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

Црвено-бели имају 66 бодова, чак 14 више од другопласираног Партизана, који ће дочекати Рад, против кога ће настојати да прекине лош низ лоших игара и два дуела без победе.

Партизан ће и против Рада са клупе предводити тренер Мирослав Ђукић, упркос медијима да ће бити смењен.

Поред тога што ће играти против актуелног шампиона државе и освајача националног Купа, Рад има и мотив да опстане у лиги, а самопоуздање екипи са Бањице дошло је у прошлом колу када је резултатом 5:0 декласиран Борац.

Утакмица између Партизана и Рада играће се од 15.30 на стадиону у Хумској, без присуства публике, због инцидената које на претходном "вечитом" дербију играном у првом делу сезоне.

Остале утакмице играће се од 15.00.

Трећепласирани Раднички је у прошлом колу победио Партизан, а у предстојећем ће покушати да настави низ непобедивости.

Раднички, који има 46 бодова, гостоваће Јавору у Ивањици, екипи која се бори за опстанак, а која је у прошлом колу остварила важну победу у Земуну.

Иза Радничког је Чукарички са бодом мање, а екипа тренера Ненада Лалатовића ће гостовати Борцу, који ће имати тежак задатак да додје до бодова у борби за опстанак и оствари прву победу после шест утакмица.

Чукарички има добре резултате, а није примио гол у последња четири сусрета у којима је остао непоражен.

Спартак из Суботице је у првом делу шампионата био највеће изненадјење, али је у наставку почео да бележи слабије резултате, па има пет бодова заостатка за четвртим местом које води у квалификације за Лигу Европа.

Суботички клуб нема победу у четири утакмице, има три везана пораза и на свом стадиону ће имати прилику да прекине лошу серију у дуелу са Земуном.

Мачва ће у Шапцу играти против крушевачког Напретка, Бачка ће дочекати Радник, док ће се у Београду састати Вождовац и Младост из Лучана.

Суперлига Србије 25. коло:

15.00 Бачка – Радник
15.00 Борац – Чукарички
15.00 Вождовац – Младост
15.00 Мачва – Напредак
15.00 Спартак – Земун
15.30 Партизан – Рад
18.00 Војводина – Црвена звезда

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар