БиХ - Турска 11. октобра, са Шпанијом 18. новембра

Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Роберт Просинечки списак играча за предстојеће утакмице с Бугарском и Сенегалом објавиће у понедјељак.

Фудбал 09.03.2018 | 11:00
БиХ - Турска 11. октобра, са Шпанијом 18. новембра
Фудбалска "А" репрезентација Босне и Херцеговине пред крај године дефинитивно ће имати двије јаке тест утакмице.

Како су саопштили из Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ), стигле су им и званичне потврде за одигравање пријатељских мечева с Турском и Шпанијом.

Изабраници селектора Роберта Просинечког против Турске ће играти 11. октобра, а Шпанија ће им бити противник 18. новембра. Оба сусрета БиХ ће одиграти на гостујућем терену. Мјеста и сатнице одигравања утакмица у Турској и Шпанији накнадно ће утврдити челници националних асоцијација противника "змајева".

Прије тога, БиХ ће у 2018. години играти још пријатељске сусрете с Бугарском 23. марта од 17 сати у Разграду, те пет дана касније са Сенегалом у француском Авру.

Сатницу утакмице данас су одредили у ФС Бугарске, те потврдили да ће се сусрет играти на "Лудогорец Арени", стадиону капацитета 9.000 сједећих мјеста, на којем домаће сусрете игра вишеструки шампион и тренутни лидер шампионата Бугарске, тим Лудогореца.

Разград је мали град с нешто више од 30.000 становника на сјевероистоку Бугарске.

БиХ ће угостити Црну Гору 28. маја од 18 сати, највјероватније у Зеници. Гост Јужне Кореје у Сеулу "жуто-плави" бит ће 1. јуна.

Селектор Просинечки списак играча за мечеве с Бугарском и Сенегалом требало би да објави у понедјељак, 12. марта. Окупљање стручног штаба и репрезентативаца за предстојећа два дуела почеће од 19. марта у Разграду.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар