Македонац "пао" након 18 година

Гранични полицајци из Вишеграда јуче су ухапсили четрдесетчетворогодишњег држављанина Македоније Н. Б, јер је граничним провјерама утврђено да га потражује Окружни суд у Бијељини због убиства, саопштено је из Граничне полиције (ГП) БиХ.

Босна и Херцеговина 06.03.2018 | 11:35
Македонац "пао" након 18 година
Контролисан је при уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Увац.

Како Фактор сазнаје ухапшен је 44-годишњи Назим Броњо, држављанина Македоније, на основу потраге коју је за њим расписао бијељински Окружни суд због убиства. 

Броњо је предат у надлежност Окружног суда у Бијељини, а терети се за тешко убиство које је почњено почетком фебруара 2000. године у Бијељини. 

Њему се на терет ставља да је, заједно са још четири особе, у намјери прибављања имовинске користи, на безобзиран и насилнички начин убио Радивоја Благића, хицима из пиштоља. Наводно је до неспоразума међу њима дошло због дуговања новца који је био намијењен за подмићивање цариника. 

(БН/ Фактор)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

??????

06.03.2018 13:17

Како не ухвате Декија Македонца који за Аустријски концерн Новоматиц Адмирал пере новац у Србији и Републици Српској,а преко фирми НОВО РС доо и РСА Гаминг доо у Бањалуци и НОВО ИНВЕСТМЕНТ доо и АДМИРА доо у Београду и Крагујевцу?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.03.2018 06:49

А Јесу ти неки добро обавијестен па све ззнас тебе треба за министра безбедности.

Name

Ре

07.03.2018 06:50

Да ниси ти мозда Мектиц.