Убијена Јелена молила за милост

Певачица Јелена Крсмановић жустро се борила за живот са убицом, да би на крају, на коленима, примила последњи, смртоносни ударац, закључак је налаза који је у оптужници која је почетком фебруара подигнута против њеног супруга Зорана Марјановића.

Србија 06.03.2018 | 09:48
Убијена Јелена молила за милост
Како “Блиц” сазнаје из оптужнице која је 9. фебруара подигнута против Зорана Марјановића, а у којој се налази вештачење Зорана Станковића и Милана Куњадића од 21. септембра прошле године, несрећна певачица борила се са убицом све док није издахнула.

Наиме, Јелена Крсмановић задобила је вишеструко нагњечење мозга од ударца металним предметом у главу. Прве повреде које је певачица задобила биле су када је Јелена на себи имала обучени горњи део тренерке са капуљачом на глави.

- То су биле: убодна рана у десном лакатном делу, али и убодна рана у задњој левој четвртини темена. Описане ране у том догађају могле су да настану од стране другог лица, са два убода шиљастим металним предметом - стоји у оптужници против Зорана Марјановића, а у коју је "Блиц" имао увид.

Певачица је са насипа покушала да преко канала побегне од егзекутора, међутим, он ју је сустигао. Стргао је са ње горњи део тренерке, а онда је кренуо да је удара све док Јелена није пала на колена. Према налазу вештака у време наношења повреда, убица и Јелена стајали су на истој подлози, а били су у неком од усправних или полусавијених положаја тела, док је Јелена леђима била окренута према предњој страни тела убице.

- Након задобијања првих повреда после насилног скидања тренерке, Јелени је нането осам повреда у пределу потиљка и леве и десне стране слепоочнице. Све те повреде представљале су безусловно смртоносну повреду због нагњечења и раздорења можданог ткива - наводи се у оптужници.

Вештаци такође тврде да се Јелена приликом задобијања смртоносних повреда налазила у води, прво у неком од усправних или полусавијених положаја, а затим у неком од принудних положаја тела, док се убица налазио изнад ње у неком од усправних или полусавијених положаја.

Несрећна певачица имала је подливе по лицу, носу, између спољашње и унутрашње стране горње усне, за које се сумња да су могли да настану од шаке савијене у песницу од стране убице.

Утврђено је и да је певачица задобила повреде и огреботине руку, шака, лактова, надлактица и подлактица, као и ручног зглоба.

- Описане повреде Јелена је могла да задобије падом и ударцима о неравну или заравњену тупотврду подлогу и површину, и (или) гребањем деловима густог растиња током проласка, провлачења или вучења кроз површину обраслу и прекривену густим дрвеним или биљним растињем - наводи се у оптужници.

Воља певачице за животом иако је након мучког пребијања било готово извесно да неће још дуго издржати, огледа се у повредама које је задобила на десној шаци и десном лакту, али и томе да је након монструозног иживљавања њеног убице несрећна певачица и даље дисала - пре смрти удахнула је воду из канала.

Наиме, како стоји у оптужници, Јелена је десном руком покушала да се одбрани од још неког ударца у главу, те ју је убица шипком ударио и по њој. Такође, лева надлаткица имала је подлив за који се сумња да је настао стискањем шаке убице.

- Траг оклизнућа на супротној страни канала, као и блато на стопалу леве ноге указују да је пре задобијања смртоносних повреда највероватније покушала да изађе из канала са водом на другу страну, али се не искључује могућност и да је траг настао од убице - закључују вештаци.

Вештачења довела до оптужнице

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра прошле године због сумње да је управо он убио своју супругу Јелену Крсмановић у каналу поред насипа у насељу Црвенка у Борчи. Тужилаштво је након његовог хапшења наложило истрагу, која је након саслушања нових сведока у случају убијене певачице, али и резултата нових вештачења, резултирала подизањем оптужнице против супруга певачице.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

милос

06.03.2018 09:11

Овој несрецној зени лака земља ‚ал не могу схватит једно убит неког у сред србије у сред бијела дана ‚ста се деси има ли јос људи ил сви змире и затварају оци ⛪️

ОДГОВОРИТЕ
Name

немогуће

06.03.2018 09:57

Какав треба бит човјек који може на овако свиреп начин убити било коју особу а не супругу и пред тв камерама оволико времена глумити ожалошћеног супруга. НЕВЈЕРОВАТНО АЛИ ИСТИНИТО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

06.03.2018 10:47

Немогуће,да! Нажалост,да! Стршно јесте,али послије свега што виђох и прочитах,непријатно ме изненађује,да само медији,иду у правом смијеру! Инспектори и остали,докле ова агонија побогу! Једино је могуће оправдање за овај неуспијех у истраживању,наши закони који онемогућавају другојачије испитивање,изузев молења! ,,Реци,молим те,и сл. Ово је превазишло стрпљење великог бр.грађана! И на крају,не чуди што неки узму закон у своје руке!? Нажалост!!!

Name

Ивона

06.03.2018 12:12

Убица ,да Бог да заврсио на истим мукама као и ова јадна млада зена .

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

06.03.2018 19:27

Јос једна глупост само лаз и лаз само нагадјање молим ова верзија је мозда стота до сада сутра опет нова али се надам да це кад тад та додје до истине ако ниста она стара и цорава кока пронадје зрно тако и наси полицајци

ОДГОВОРИТЕ