Сад смо криви и за хладно вријеме

Русофобија која је захватила западне земље зашла је у сферу ирационалног и сада се Русија криви и за хладно време које је захватило Европу, каже Сергеј Лавров.

Свијет 06.03.2018 | 09:41
Сад смо криви и за хладно вријеме
Говорећи на прес конференцији током званичне посете Намибији, руски шеф дипломатије је рекао да поједине земље, говорећи чак и о времену, користе прилику да окриве Русију.

"Хистерија Русофобије која је захватила Запад током последњих година изгледа да залази и у ирационално, па се чак и за деструктивне временске феномене оптужује Кремљ", казао је Лавров. 

"И друга питања користе се за јачање притиска на Русију. Чак сам чуо да је за хладно време које је захватило Европу окривљена Русија", поновио је лавров, а пренео Спутњик на енглеском. 

Подсетимо, талас хладног времена који је проше седмице захватио више европских земаља назван је "Звер са истока".

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

разумио

06.03.2018 09:37

Запад је силазној путањи развоја са концептом рада изразеног у новцу. Прво због тога сто је тај рад све мање изразен у новцу а све висе у каматама на безвриједан новац. Због тога це ускоро да пуца по савовима у УСА, а затим унутар ЕУ. БиХ преостаје концепт привреде искљуциво за своје потребе. То је најправеднији и најреалнији концепт привредјивања јос од времена родовске заједнице. Много праведнији од капиталистицког привредјивања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коо

06.03.2018 10:22

сто мислис сто це бити кад пукне? Цијела свјетска економија це пасти, а и ми. Ми смо мозда навикли имати мање од других, али немој мислити да се у исто вријеме неце пробудити еxтремни национализам и опет нас повуци у рат. Размјена робе и услуга је увијек постојала и без ње се једноставно не мозе.

Name

дзоо

06.03.2018 10:32

Ста си разумио.Ма лупа празну сламу као увек.Русија без Европе има да цркне за две недеље.Зиве на сламку беда то нисам видио ни на југу Србије,мафија усла у свере зивота као и код нас РС.

Name

Ре Дзоо

06.03.2018 20:19

Никад ти ниси био у Русији. Зато немој лупати коментаре. Отиди па цес се зацудити. Тако исто прицају и за Кину.

ОДГОВОРИТЕ