ПАОК остаје без титуле за зеленим столом!

Одузета три бода, дерби са Олимпијакосом регистрован резултатом 0:3! Жестока казна за клуб из Солуна!

Фудбал 05.03.2018 | 20:00
ПАОК остаје без титуле за зеленим столом!
У Солуну се титула чека од 1985. године, деловало је да је ове сезоне ближа него икад, али ПАОК ће тешко до шампионског трофеја ове године. Црно-бели из Солуна кажњени су одузимањем три бода због прекида утакмице са Олимпијакосом, а дерби на Тумби регистрован је резултатом 0:3! Поред тога, ПАОК ће наредне две утакмице пред својим навијачима играти без публике, а већ прва је окршај са лидером АЕК-ом 11. марта (18.30). Домаћин је кажњен и новчаном казном од 30.000 евра.

АЕК је на првом месту са 54 бода, други ће бити Олимпијакос са 50, а ПАОК тек трећи са 49… Уколико црно-бели из Солуна не савладају АЕК у дербију, све ће практично бити изгубљено и у овој сезони.

ПАОК је на крају платио цех дивљања својих навијача, који су пред почетак великог дербија у Солуну ролном рискалних рачуна погодили тренера Олимпијакоса Оскара Гарсију. Све се догодило у тренутку када су играчи два тима изашли на терен и чекао се почетак меча, али утакмица није ни почела, па су се чекале драстичне мере тамишњег националног Савеза.

Дисциплинске мере су биле више него ригорозне по ПАОК, а могле би директно да одлуче и борбу за шампионску титулу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар