Марез проговорио након штрајка и пропалог трансфера у Сити...

"Ситуација је била тешка. . . ", подвлачи Алжирац.

Фудбал 09.03.2018 | 10:00
Марез проговорио након штрајка и пропалог трансфера у Сити...
Ријад Марез је проговорио први пут после пропалог трансфера у Манчестер Сити који га је учинио изузетно љутим јер је Лестер последњег дана прелазног рока одбио мултимилионску понуду Грађана. Алжирац признаје да је ситуација била тешка, посебно након што је Лестер одбио понуду од 60.000.000 фунти тражећи више.

Марез је тада други пут у само годину дана тражио званично трансфер од клуба, а штрајковао је десет дана након прелазног рока. Ипак, временом се расрдио, а у суботу по подне је постигао сјајан погодак из слободног ударца у 97. минуту и донео бод Лестеру против Борнмута (1:1).

"Ситуација је била тешка у јануару, али докле год сам овде све ћу учинити за Лестер. Такав сам. Срећан сам што су ме навијачи поново лепо прихватили. То ми је важно. Зато ћу да им се одужити играма на терену. Због оваквих тренутака (мисли на гол) играте фудбал. Никада се не предајете. Био сам храбар, морам некада и такав да будем. Очигледно је да нисмо победили, али нисмо ни изгубили и то је најважније", подвукао јеМарез. 

Марезовим ставом је задовољан и менаџер Клод Пуел који је заборавио несугласице са Алжирцем.

"Био је то тежак прелазни рок за све нас, а све што сам тих дана рекао било је у сврху да заштитим Ријада и екипу. Рекао сам и да ће се вратити са исправним ставом, позитивним размишљањима и то је и показао. И тим му је узвратио на прави начин, а то је значајно. Сви играчи дају максимум и то ме радује. Поносан сам и на Мареза и на екипу, добро је да јачамо тимски дух у финишу ове турбулентне сезоне", закључио је Клод Пуел.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар