АБА - Игокеа: Празник кошарке, долази Звезда у Лакташе!

Кошаркаши Игокее у понедјељак дочекују Црвену звезду мтс у оквиру 21. кола регионалне АБА лиге.

Кошарка 05.03.2018 | 12:30
АБА - Игокеа: Празник кошарке, долази Звезда у Лакташе!
Из црвено-бијелог табора су позвали навијаче из Републике Српске да дођу и подрже овог пута комплетни тим Душана Алимпијевића у Лакташима, док је код првака Босне и Херцеговине ситуација знатно другачија.

Стратег Александровчана Драган Бајић признао је да никад није био у тежој ситуацији кад је ријеч о комплетирању „ростера“ с обзиром на велики број повријеђених и болесних играча.

„Једина добра ствар је што долази Звезда и што ће бити празник кошарке, вјерујем да ће дворана бити попуњена. Од када сам постао тренер нисам био у тежој ситуацији. Од завршнице Купа БиХ само су Марко Љубичић, Никола Гајић, Никола Јевтовић и Стефан Глоговац одрадили све тренинге, сви остали су имали мање или више проблема. Данило Шибалић изгубљен је због повреде задње ложе од три до шест седмица. Из тих разлога било би неозбиљно да коментаришем наше шансе против Звезде. Још не знам на кога ћу моћи да рачунам и у коликим процентима, јер су неки лежали по седам дана у кревету“, рекао је Бајић у најави утакмице.

Кошаркаш „игоса“ Никола Гајић сматра да је шанса александровачке екипе у немању никаквог императива побједе.

„Већи је притисак на њима јер се боре за прво мјесто, а ми немамо неки императив. Они су сигурно квалитетнији тим, али ћемо ми дати све од себе, јер ми као играчи увијек желимо да се докажемо против јачих ривала“, изјавио је бек Александровчана.

Игокеа је у омјеру са Звездом славила пет пута уз осам пораза, два пута су „игоси“ тријумфовали у Лакташима, уписавши притом четири неуспјеха.

Београђани су лидери на табели са скором од 17 побједа и три пораза, док су „игоси“ на десетој позицији са омјером од седам тријумфа и 13 неуспјеха. Ипак, Бајићев тим је ове сезоне испунио циљ и изборио опстанак у регионалном такмичењу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лесинари БЛ

12.03.2018 07:37

Ма узмите пар милиона из касе предсједника па доведите пар црња,јбга ти како незнас !

ОДГОВОРИТЕ