Глумац се повлачи због болести

Иако ретко који уметник воли да га сврставају у било који сегмент филмске уметности, Драган Јовановић ће увек бити асоцијација за добар смех и комедију. Наш прослављени уметник је ипак одлучио да се повуче из глуме.

Забава 05.03.2018 | 10:07
Глумац се повлачи због болести
На жалост, болест је била јача од њега па је одлучио да се на одређено време оде са дасака које живот значе.

- Истина је да се повлачим са сцене на извесно време. Последњих година трпим велике болове у леђима проузроковане дискус хернијом. После сваке представе коју одиграм осећам се веома лоше, треба ми неколико дана да се колико-толико опоравим. Повлачим се на крају позоришне сезоне, у јуну-јулу. Не знам колико ће пауза потрајати. Можда једну, можда две или три године- рекао је за "Глорију" наш познати глумац.

Драган је неко ко је обележио српску кинематографију- улоге Лунета Шћекића у "Срећним људима", Дракчета у "Мој рођак са села", Пеше у "Стижу долари", као и оне у "Отвореним вратима", "Црни Груја и камен мудрости" су само неке које су издигле овог уметника на место једног од најцењенијих на овим просторима. На пољу глуме Драган је активан 30 година. Прву улогу имао је у остварењу "Ортаци" 1988. године.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар