Пијан за воланом прегазио комшију

Милош Ј. (19) погинуо у стравичној саобраћајној несрећи код насеља Јеленча када је на њега налетео аутомобил којим је управљао Ђорђе Т. (38).

Србија 05.03.2018 | 07:24
Пијан за воланом прегазио комшију
Како сазнаје лист, њих двојица су били комшије, а возач аутомобила је био пијан. Полиција утврђује да ли је младић прелазио улицу или је аутомобил изгубио контролу када га је ударио. 

Трагедија се догодила у ноћи између суботе и недеље на путу Ваљево-Шабац, код насеља Јеленча. Како сазнајемо, „пежо 406“ је у пуној брзини налетео на младића.

- Возач и младић су били комшије. Наводно су се знали из виђења. Трагедија је растужила многе због изгубљеног младог живота. Када је у питању возач, могло се очекивати да ће убити некога. Он је често пијан и било је питање времена када ће се десити несрећа - каже познаник настрадалог младића.

Наш саговорник тврди да је полиција раније приводила Ђорђа Т. због бахате вожње.

- Возио је аутомобил без дозволе и таблица, а био је и пијан. У пуној брзини, од око 100 километара на сат, закуцао се у несрећног младића. После удеса је имао 1,80 промила алкохола у крви. Био је мортус пијан, а што је најгоре, понашао се бахато и улазио у расправу с полицијом - испричао је извор близак истрази.

На лице места дошла је екипа Хитне помоћи, али младићу није било спаса. Возач је приведен после несреће и одређено му је задржавање.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Са стране

05.03.2018 13:50

Отац покијника треба да пресуди скоту. Два у груди, трећи у главу! То је једина адекватна казна.

ОДГОВОРИТЕ