Злостављана: Преживјела је хорор

Када се помене њено име, увек сви прво помисле на позитивну енергију коју шири када је на снимању емисија, или на наступу.

Србија 04.03.2018 | 20:04
Злостављана: Преживјела је хорор
Међутим, многи не знају да је она преживела пакао, а о томе је нерадо за аустријске медије причала прошле године.

Наиме, Селма Бајрами је причала о тешком животном раздобљу када је са малим дететом остала на улици, а потом јој је бивши муж узео сина и борба за наследника трајала је годинама.

"Убрзо након венчања мислила сам да је сва срећа на мојој страни, међутим мој супруг и ја смо схватили да нисмо један за другог и одлучили смо се за развод како би наш син Дарис могао да одраста у дому без свађа. Било је лакше планирати него учинити па сам остала са двогодишњим дететом и два кофера испред врата", испричала је Селма Бајрами причу о Муји Мусићу, оцу свог детета којег је упознала пре нешто више од шест година на једној забави.
 
У том тренутку она је била потпуно сама, немачки језик није довољно знала, а била је пред финансијским крахом јер није радила. Убрзо је нашла стан и уписала курс.

"Знала сам да морам да будем део овог града ако желим да обезбедим своје дете", рекла је Селма.

Иако је покушала да има нормалну комуникацију са супругом, он је одлучио да јој одузме дете.

"Прошла сам кроз страшну агонију. Дарис је био мали али осетио је да се нешто дешава, није му било јасно због чега више нисмо заједно. Он је почео да се повлачи у себе и да тешко говори. Одвели смо га код психолога и на срећу утврђено је да је имао баријеру због два језика на којима је говорио", испричала је Селма Бајрами.

Она је данас превазишла препреку и каже да је коначно срећна.

"Не ограничавам његов однос са оцем јер знам да смо му обоје потребни за нормално одрастање. Трудим се да са сином, упркос томе што је мој посао специфичан, проводим што више времена", рекла је Селма.

Из свега је изашла довољно јака, максимално се посветила себи, а и дан данас изгледа феноменално.



(Блиц.рс)
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рс

05.03.2018 07:48

Па ко је неби лемо види кака је добра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кемо Цомбе

05.03.2018 08:04

Јел то она из мрамора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.03.2018 22:27

Сто је била младја, то је некако озбиљније изгледала, сто старија, то висе лици на клинку. :Д

ОДГОВОРИТЕ