Лав се коцка, Бик се преједа...

Астролози тврде да итекако постоји разлика међу хороскопским знаковима и типовима порока које упражњавају.

Забава 04.03.2018 | 16:00
Лав се коцка, Бик се преједа...
Прочитајте којим пороцима је склон ваш знак и имајте на уму да се клоните било каквих врста зависности.

Ован

Ован је индивидуалац којим влада ватра, па га често у искушење доводе и цигарете и алкохол. Једном када се Ован навуче, веома му је тешко да престане јер је твдоглав. Они сматрају да се пушењем или антидепресивима ослобађају стреса, а воле цигарете пошто верују да са њима изгледају гламурозно.

Бик

Ово је веома стабилан знак, али није превише свестан себе и својих поступака када су у питању храна и пиће. Бикови угађају свим чулима, па неретко претерују у томе. Уколико су сексуално фрустрирани, они ће превише пити или се понашати агресивно, а ако осећају кривицу постаће радохолици.

Близанци

Ово је знак који често мења расположења и покушава да своју патњу ублажи у разним пороцима. Они су најпознатији по томе што воле да пуше, али се такође лако могу навући на адреналинске спортове јер им све јако брзо досади.

Неретко су и сексуални завиници. Ипак, они знају да своју хиперактивност преточе у креативан рад па су често зависни од посла и интернета.

Рак

Ракови су вођени Месецом, па тако често мењају расположења. Није необично за овај знак да се у одређеном расположењу препусти таблетама или алкохолу. А када су љути, склони су потискивању беса храном, док цигарете пуше како би остали мршави.

Лав

Како Лавови за себе мисле да су бесмртни они ће у свој живот унети помало од сваког порока, па често знају да буду коцкари, неверници, пушачи, а ни алкохол им није стран. Када је неверност у питању, Лавови јој се препуштају чим осете емотивну нестаиблност.

Девица

Уштогљене Девице су највећи радохоличари од свих Зодијачких знакова. Често су опсесивно компулсивне и могу бити врло узнемирене ако ствари не иду онако како су планирале. То је обично окидач за пилуле за смирење и алкохол. Многе од њих ће пушити како би задржале идеалну тежину.

Вага

Ово је знак који све идеализује, а када ствари крену у неочекиваном смеру, оне ће направити излет од ружне стварности, те се препустити алкохолу и порочним задовољствима. Ваге се осећају непријатно у моментима обавезивања, па често могу бити неверне у намери да то и избегну. Такође се могу навући на вежбање, па понекада и претеривати у томе.

Шкорпија

Највећи секс зависници Зодијака навучени су на сексуалне садржаје. Оне обожавају да воде љубав уз алкохол, троше пуно новца на одећу и фенси ресторане како би импресионирале супротан пол. Не воле људе који нису модерни и често пуше цигарете како би изгледале мршаво и гламурозно.

Стрелац

Ови радознали идивидуалци могу упасти у финансијску кризу због своје зависности од путовања које не могу да приуште. Пошто су по природи немирни, неверност и сексуална зависност им често представљају проблем.

Ово је један од оних Зодијачких знакова који верују да су бесмртни, зато није необично да пију, пуше и раде ужасне ствари свом телу јер сматрају да се увек могу зацелити. Нажалост, то им је сигуран пут до зависности.

Јарац

Помало уштогљени знак који је најмање склон пороцима од осталих знакова. Они су веома обазриви према свом телу и могу бити зависни од вежбања.

Постоји велики ризик од анорексије и булимије у жељи да се изгледа мршаво и лепо. Једини порок који воле су цигарете.

Водолија

Овај знак воли да истражи нове начине размишљања и испроба различите перцепције па се често особе у знаку Водолије могу наћи међу вегетеријанцима.

Оно што их одликује јесте да иду из крајности у крајност – па њихова зависност може излудети околину и трајати дуго, мада скоро увек почну поново да се брину о свом здрављу.

Рибе

Разлог за завиност риба може бити само романтика. Они воле да пију како би заборавили бол који осећају у стварности и зато што су осетљив знак ког много тога заболи.

Лекови за смирење су такође нешто од чега Рибе могу постати зависне. Будући да су машталице, треба пазити да се у слабијим психичким моментима не препусте опијатима.

(Астро забава)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бик

08.03.2018 08:54

Само да кажем за бика да није истина што сте то написали, ни близу, бикови веома воде рачуна што ће јести, они не ждеру храну, него префињеност укуса им долазио до израсжаја, све ће пробати али у мјери, јер такођер због своје нарцисоидности веома воде рачуна о вањском изгледу, код фрустрираности због посла они су један он нај рационалнијих знакова тако да ако им нешто није рационално то ће без иаквих проблема напустити и не освртати се према томе, зато нису креативни због превелике рационалности. тако да тај астролог мора се мало више бацити у описе и познавање знакова и такве митове о Бик.овима као ждероњама је у потпуности погрешно, Бик ће прије пробати неку егзотичну храну на столу него бурек.

ОДГОВОРИТЕ