Памела о вези са шефом Кремља

Звезда серије "Чувари плаже" у једном интервјуу наговестила да је била у вези са руским лидером. Рекла је да се са њим срела више од једном, али је прећутала детаље, што је схваћено као да су имали аферу.

Свијет 04.03.2018 | 10:41
Памела о вези са шефом Кремља
Америчка глумица Памела Андерсон (50), позната по бурном љубавном животу, наговестила је у једном интервјуу да је била у вези и са руским председником Владимиром Путином. Звезда серије "Чувари плаже", која иза себе има четири брака, каже да се са шефом Кремља срела више од једном, али је прећутала детаље, што је многе навело да помисле да су имали љубавну аферу.

Памела је у интервјуу британском новинару Пирсу Моргану у емисији "Животне приче" рекла да је била са много мушкараца. На питање да ли су истините спекулације да је била са Путином, она није конкретно рекла да јесте, али је то сугерисала.

"Упознала сам га 2009, кад сам га замолила да забрани лов на фоке. Тачно је да ме је касније позвао на своју инаугурацију 2012, на коју нисам могла да дођем. Ипак, било је неких занимљивих сусрета... Нашли смо се неколико пута на истом месту... Имам одличан однос са Русима и обожавам Русију", казала је секс-бомба уз осмех, због ког су многи помислили да је била у вези са шефом Кремља.

С друге стране, она је признала да је била са глумцем Силвестером Сталонеом.

"Кратко смо били заједно. Сталоне је покушао да ме обори с ногу нудећи ми аутомобил и кућу. Међутим, рекао ми је да не може да буде само са мном, већ жели отворену везу како би био и са другим женама, због чега сам га на крају одбила", открила је Памела.

Она је објаснила и свој однос са оснивачем "Викиликса" Џулијаном Асанжом, будући да се спекулисало да су у љубавној вези. Он од 2012. живи у амбасади Еквадора у Лондону, а упознали су се преко модне креаторке Вивијан Вествуд на једном догађају у амбасади 2016. Након тога је Памела почела редовно да га посећује, а последњи пут су се видели 8. фебруара.

"Имам сјајан однос са њим, али нисмо у романтичној вези. Само смо изузетно блиски пријатељи. Асанж је јако паметан и волим да разговарам са њим", истакла је Памела, која је у неколико наврата изјављивала да је оснивач "Викиликса" секси.

Иако је увек говорила да један мушкарац није довољан, америчка глумица је изјавила да је јако срећна са новим дечком, 18 година млађим фудбалером Марсеја Адилом Рамијем (32). Са њим последњих годину дана живи у Француској.

"Он ме је потпуно опчинио. Фантастичан је. Волим га! Веома је добар према мени и срећна сам са њим у Француској", навела је Американка.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Инспектор Блаза

04.03.2018 11:33

Сваста људи изјаве за пет минута славе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос

04.03.2018 12:25

Мало па це имат и са Меланијом Трамп аферу, ста све неце Запад измислит. јоој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенсеи

04.03.2018 14:02

И ста је било кад се пробудила.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуста

04.03.2018 21:33

Жеља, Путин је краљ планете.