Ово је најружнија фризура на свијету?

Можда нисте чули за руску политичарку Валентину Петренко, али њена фризура је већ увелико позната. Не по добром. Називају је најружнијом фризуром на свијету, али Петренко је носи већ годинама. Фризуру просто морате да видите јер се ријечима тешко описује.

Забава 03.03.2018 | 07:36
Ово је најружнија фризура на свијету?
Логично, намеће се милион питања. Зашто носи такву фризуру? Да ли јој је непријатно? Како се то уопште прави? Колико времена треба? Да ли Валентина спава са кутијом на глави? итд…



Неки тврде да је њена фризура инспирисана руским шубарама, али оно што није јасно је како Валентина уопште прави ову необичну фризуру. То је на које су одговор покушали да дају и на друштвеним мрежама, али безуспјешно.



Најлогичније било би је перика у питању, међутим она сама каже да је коса њена. Како додаје, коса јој је по природи коврџава и немирна, тешка за обликовање, али она не дозвољава да се фризери њоме баве, већ је сама сређује. Никада није открила колико времена потребно да је среди.



Није само фризура упадљива када је ова жена у питању. Ова руска политичарка воли и јаку шминку, и упркос критикама, да би као неко ко се бави политиком, требало би да има примјеренији изглед, она не одустаје од свог стила.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Народни Посланик

03.03.2018 08:02

Фризура је ок као ни она сама сто све укупно лијепо изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

03.03.2018 11:57

Лијепе субаре јос само кокарда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2018 12:42

:)