Молио Вучића: На дневни ред и РС

Председник Србије Александар Вучић успео је да на дневни ред врати Косово, за које се пре само пар година веровало да је "готова прича", рекао је Милорад Додик.

Република Српска 03.03.2018 | 07:27
Молио Вучића: На дневни ред и РС
То потврђује и канцеларка Меркел када каже да "Немачка јесте признала Косово, али да се ништа не може догодити без договора Београда И Приштине", додао је председник Републике Српске.

Додик је гостујући у емисији “Правац” на Пинк инфо истакао да од председника Вучића тражи да, како је рекао, на дневни ред заједно са Косовом стави питање Републике Српске.

Ово што је урађено на спољно-политичком плану где је Вучић са екипом вратио буквално мртваца од Косова, у политчком смислу, поново на дневни ред… То када слушате не можете да не приметите, ја примећујем… И онда кад Меркелова каже: 'Да, ми смо признали Косово али ништа се неће дестити без договора Београда и Приштине”, навео је Додик.

Знате ли колики је то дипломатски успех у односу на оно што је било пре само седам, осам година када су сви сматрали да је “Косово готова прича", запитао је Додик у емисији коју је преносио и РТРС.

“Од Вучића тражим да на дневни ред уз Косово стави и Републику Српску. Ја га молим, могло то или не могло проћи у Бриселу. Чуо сам добру причу да од Кинеза нећете чути 'Тајван ће за годину бити наш', али већ 70-80 година је њихов. Полако, стрпљиво...”, рекао је председник Додик.

И не само то, истиче Додик, Србија и Република Српска су постале значајнији фактори него што су биле.

Политика Србије је, истиче, суверена и може да се носи са најмоћнијим светским силама.

Због тога смо, каже, између осталог опредељени да је пратимо и када је реч о чланству у НАТО-у, што показује и увојена Резолуција о војној неутралности”, подсетио је.

Додик је оценио да је ово најбољи период сарадње Републике Српске и Србије. Тврди да Србија и Република Српска нису имале боље односе у новијој политичкој историји.

“Не мене и Вучића, него Републике Српске и Србије. Али да није било воље Вучића и наше сагласности не би то ни ишло, могли смо се ми и разићи….”, навео је Додик.

Говорећи о својој кандидатури за српског члана Председништва БиХ, Додик каже да за то постоји низ разлога, а да му је примарни циљ Република Српска.

“Нисам заинтересован да нешто урадим на штету Републике Српске, за било какву добробит БиХ. Нисам ни за какву ескалацију насиља, ја бих пристао и на овакву летаргију, а да не буде никаквога насиља, али у политичком смислу нико ме не може зауставити да се политички борим”, навео је Додик, који баштини други мандат на функцији председника РС и за коју ће моћи да се кандидује за четири године од краја овог мандата.

Кад, каже, буде изабран за српског члана Председништва иза њега мора стајати застава Републике Српске.

Када је реч о кандидату СНСД-а за председника Републике Српске, Додик каже да зна име, али да је рано да га открива, јер тек следе разговор унутар страначких органа и са коалиционим партнерима.

Поновио је да је прича да је у ужем избору син генерала Младића, Дарко, само спекулација.

Коментаришући догађај у Москви, када се амбасадор Мустафа Мујезиновић са групом студената сликао на Црвеном тргу са ратним заставама тзв. Армије БиХ, Додик каже да је то провокација.

“У суштини, хтели су да нас понизе. Више то говори о Босни, она је немогућа земља. Ја у свему томе видим немогућност да Босна опстане као земља уколико не буде договора унутар три конструктивна народа, пре свега два ентитета”, навео је Додик.

Немогуће је, каже, очекивати било какву нормализацију тих односа јер “Босна је данас подељенија него што је била непосредно пре рата”.

Сада, додао је, све зависи од српских политичара који су на нивоу државе БиХ и није довољно само покренути иницијативу.

“Такви не могу да представљају Босну и ми нисмо у тој Босни. То треба да буде мера”, поручио је Додик.

Извор: Тањуг

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

Србијанац

03.03.2018 06:34

Ј...те србија висе..откаци се од нас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2018 07:01

Ради За хрватске интересе, а они то користе И надају се прогурати 3 ентитет

Name

ВРС

03.03.2018 07:07

Обицни манипулатор и лазовцина!!! Једна прица коју је науцио напамет и прица на свим тв станицама , дај несто ново несто паметније, моли Вуцица да ти надје каквог инвеститора да запосли омладину, остасмо без становниства и без омладине, дај мани се висе српства и застава, цуј бице застава РС испред њега, какве везе то сад има , народ не зиви од симбола, ти се кандидујес за ниво БиХ, а хтјео ти (или ми признати) али БиХ је сад у овом моменту дрзава или заједница нема везе и ти ( "ако будесе" а нецес) престављс дрзавну заједницу БиХ као неко ко долази и РС. Али небрини се сад цес видијети да си велика НУЛА и да цес отици са политицке сцене РС и одговарати за силне лази и понор РС за вријеме твоје владавине која це бити нај гора у историји РС, Испуцао си све лазна обецања од резерендума, лазни обецацања , пропадања банака, фондова, сума итд итд

Name

Локо

03.03.2018 07:18

Дај више да прођу бг избори гади ми се овај Додик са том причом. Ниси ваљда ти толико ниско пао да молиш.

Name

лилy

03.03.2018 07:27

Само ви с.рите..Додик је апсолутни победник избора..Ако вам се то несвидја,има нацина за вас....харакири..

Name

С

03.03.2018 07:40

Слазем се Одј... и ви од нас , од Српске

Name

Ре лили

03.03.2018 07:44

Битно је да је теби добро а осталима харакири. Срам те било смраду један самољубиви, гаде...

Name

сале

03.03.2018 07:55

Баја = манипулатор и продавач магле

Name

преквалификација

03.03.2018 07:58

Оно сто сада слиједи јесте одвајање РС од БиХ. Мала компензација за превару око Косова!

Name

Ре Преквалификација

03.03.2018 08:33

Сада... Сутра.... Сад ћемо, сад ће.... Србија ће....Русија ће... е сад ће Путин......не бламирај се џаба! Нећеш тај филм гледати, не зато што би се Бошњаци побунили већ зато што ЕУ, САД и НАТО не желе утицај Русије под "прозорима" Загребу!

Name

Какофонија

03.03.2018 10:05

Сви знамо да Косово и БиХ нису исте теме и да то неће проћи. Много би боље било, да смо имали неку конкретнију политику, па лоптицу пребацити на бошњачку половину терена, у смислу непоштивања устава БиХ. Овако, након оволиких конфликата са Европом и Америком, заједно са Бајом, сви смо на црној листи. Ово није прича о томе кога ми више волимо, него прича о томе ко нам више може помоћи. Ок, схватам да Додикови тролови опет неће разумјети шта је написано.

Name

Последњи кинески цар

03.03.2018 10:07

Отишао је на тај ПИНК који је "Вучичева телевизија" да га хвали јер су сутра избори у Београду. Провидно и јефтино. Надам се да Вучич неће доћи у октобру на РТРС да хвали Додика. Или ће доћи заједно са патријархом Иринејем?! Већ виђено. Дачић ће доћи да подржи сестринску странку СПРС и великог министра Ђокића. Подржавају један другог како би и даље остали у фотељи и гулили народ.

Name

ре посљедњи кинески цар

03.03.2018 10:58

Ма јашта, и Србија је у медијком мраку, готово као 90-тих, цензура је огромна, Вучић у Србији мало по мало постеје главни Баја. Влада Србије губи смисао, премијер-ка Србије обични фикус у ћошку, систем је урушен, односно не постоји, постоји вођа и он о свему одлучује, то није демократија, из Србије бјежи ко год може.

Name

Ре

03.03.2018 21:02

Ја мислим да це нас ова кабадаија одвести у изолацију.

Name

Лауш

04.03.2018 08:55

Миле, сам бог те нама послао!

Name

ЛАЗАР

03.03.2018 06:35

А ЗАСТО ТИ ЉУДИНО НЕ ОДЕС У БРИСЕЛ И ТИ СТАВИС РС НА ДНЕВНИ РЕД ЗАТО СТО ТЕ НИКО НЕПРИЗНАЈЕ КАО ПОЛИТИЦАРА ТИ ХОЦЕС ДА ТУДЈОМ РУКОМ ХВАТАС ЗМИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

кад

03.03.2018 06:57

Када да оду, сваки дан морају гостовати на некој тв. Ко их висе мозе гледати и слусати. И ста могу реци овом народу, а да нису рекли. Прицају прице за ретардиране, сипају со у оци... Гдје скупљају толика знања и мудрости која нам сваку ноц саљу са малих екрана.. АХМЕТЕ САБО ИДИ ЛОВИ РИБУ...

Name

Понижавајуће

03.03.2018 10:06

Ма њему је из понижења да иде у Брисел; шта има државник таквог калибра да иде у шугави Брисел - он чека да Брисел додје њему.

Name

Ре

03.03.2018 21:25

Вуцко прдни онако момацки да ти тај испрдак излети ко из топа избацен.

Name

ГРУЈО

05.03.2018 06:31

Ја будале људи моји...каква Србија фукаро једна..па мене су 70 година у војсци звали Босанац..тада кад је бог по земљи ходао..а ти у овоме хаосу хоћеш признату државу...опамети се дупли пасошу и сјаши нам са леђа веђ једном...ако ти се иде хајде једном..свакако и сада идеш не терет наших пара и леђа...мени Србија није далеко али да ми ниси згулио кожу са леђа имао бих СВОЈИХ пара да тамо одем ...нико ми несмета...иди у историју свјетски хоштаплеру.

Name

Па

03.03.2018 06:38

100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

03.03.2018 07:01

Народе имал ова зивотиња морала иза ста сваки дан измисља будалу а зна сам да је веца кад би га народ опет слусо србска би сигурно нестала као и косово

Name

Баја до јаја

03.03.2018 07:25

Предцеднице ја гладан, дјеца ми гладна! Хоце ли нам бити боље икад? Хоцемоли имати ста јести, обуци, обути кад неко вазан у Белгији, Њемацкој, Италији казе: РС је заробљена у БиХ?? ОДГОВОРИ МИ ДОРАТЕ ОД ЦОВЈЕКА!!!

Name

ре баја

03.03.2018 08:32

Видите да њега не интересује народ него само власт.....!!!

Name

ЛАУШ

03.03.2018 08:33

Кад дође СЗП на власт ти и твоја дјеца биће те сити и весели и насмијани и радосни.... Баш си глуп.

Name

ре баја до јаја

03.03.2018 08:40

А имаш за интернет да овде просипас глупости. Иди ради нешто. Нахрани дјецу

Name

доми ре

03.03.2018 16:42

Опет раде додикови ботови,е јесте јадни.

Name

цеца

03.03.2018 06:48

Ох боже, па како може тај Додоња да прича толике глупости већ годинама, а народ га и даље бира....Лапрдача

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

03.03.2018 07:18

Из простог разлога сто је народ много глупљи.

Name

Xxx

03.03.2018 10:05

Е лаус нико није рекао да це све да процвијета ако додје сзп на власт ал вала доста и ових лопова па нема смисла висее...људи су изгубили компас тотално...

Name

Ин

04.03.2018 12:32

Види види Милиних ботова па јесте треба народу забранити и интернет тотални медиски мрак.

Name

Сиромах

03.03.2018 06:49

"...ја бих пристао и на овакву летаргију, а да не буде никаквога насиља..." Наравно да би ти пристао, све ти потаман, и не само да пристајеш него летаргију и узрокујеш и одржаваш. Истовремено, због зе летаргије сви губе, људи одоше, у читавој Босни ће остати пензионери. Стрпљење кажеш, 80 година кажеш, наравно да се теби не жури, твојима и теби је супер, нигдје на свијету ти није боље: продавати маглу а уживати. А нама сиротињи живот пролази, дјеца одлазе, наде немамо... није летаргија свима иста мој Милораде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

03.03.2018 06:49

Чуо сам добру причу да од Кинеза нећете чути 'Тајван ће за годину бити наш', али већ 70-80 година је њихов. Полако, стрпљиво...”, рекао је председник Додик.  Па нецес ваљда зивјети јос 70-80 година. А јбт зивот!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2018 07:59

Хахахаааа овај је пуко ко кокица, њему се не жури, 70-80 година, шта је то

Name

никотије

03.03.2018 08:51

Сто да не њему је добро народ му испаста . Ем це љеопо прозивјет Ем це бити славан а фукара нек бира по контејнеру кад незна на изборима . Среца па мозе се бјезати из ове бједе ко је паметан

Name

Неко тамо

04.03.2018 07:10

Па добро је рекао јер за 70 година овдје нико неце ни зивјети.

Name

Ин

04.03.2018 12:34

Неце не дај бозе . Бозију правду не мозе избеци ни баја

Name

Мешалица

03.03.2018 06:50

Шта је теби,па Вучић се не МЕША у унутрашње ствари БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република

03.03.2018 07:06

НОВО У ЕВРОПИ "РЕПУБЛИКА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА".УСТАВ ИЗ 74.ГОД.НИКО НИЈЕ УКИНУО.ОВИ ЛОПОВИ СТРАНАЦКИ ЦЕ У ВОЈКОВИЦЕ,КУЦА ИМ ЈЕ ПРИ КРАЈУ ИЗГРАДЊЕ И ОПРЕМАЊА.НАРОДЕ СРБИ И МУСЛИМАНИ УЈЕДИНИТЕ СЕ,А ХРВАТИ И ОСТАЛИ САМИ ЦЕ ДОЦИ.

Name

Јес јес

03.03.2018 07:40

Тачно. Вучић се не МЕША у унутрашње ствари БХ-а. Али, чим пређе Дрину, он се МИЈЕША у питања БХ-а и РС-а.

Name

мислим

03.03.2018 07:20

Вуциц је мало бистрији од тебе заборави ту услугу где би он зртвовао Србију за РС или боље за тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није лијепо

03.03.2018 07:21

Ништа ново, разочарано ће Јово. Опет исто, завапи Ристо. Чим се докопа Београда и Србије, он оговара комшије, сложише се обојица. А то није лијепо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф..

03.03.2018 07:27

Па добро им је рекла канцеларка "да се ништа не може догодити без договора Београда И Приштине". Значи, до вас је. Ето вам Приштине, па ако они пристану да се врате у састав државе Србије, нека тако буде. И ништа више од тога. Просто и једноставно, нема силе и присиле, забрана и блокада, само да се Приштина сложи. А Приштина само што није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2018 07:54

Да надовезем, ниста се не мозе догодити без договора Бања Луке и Сарајева, односно да преведем на Милетов језик, Београд је потросена прица.

Name

Хоће хоће..

03.03.2018 08:35

А Приштина хрли, нестрпљиво поцупкује..

Name

ккк

03.03.2018 09:32

Исто тако се овдје не мозе ниста десити без Бања Луке. Бања Лука зели да буде дио Србије и зато пуна подрска Предсједнику Додику!

Name

Турбоскара

03.03.2018 07:32

Најобичније лажи и манипулације класика рудоња.Косово је завршена прича то и многи србски политичари знају.Вучић не че признати Косово али ће дати столицу у УН.Мора нема гдје.Довео се у пат позицију.Сад му о глави раде ови Београдски избори ако изгуби непише му се добро а ни теби пошто те читаво ово време једини он покрива ако оде он оде и ти и пушта рс низ воду.Ти си небитан фактор све ти је лаж и народ незнам истину.Вучићу је опозиција за вратом терете га за криминал злоупотребу положаја афере прање пара итд .Апсолутно исто као ти.Постоји пуно већа шанса да се рс укине заслугом твоје политике него овакав да опстане.Једино још те Вучић одржава у животу кад више не буде имао снаге пуштате низ воду.Глуоо причаш да је РС постала битан фактор није све је небитноЗапад твојом политиком јер нико од важнији политичара региона и шире се не састаје стобом па тако ни са рс кроз тебе РС је изгубила имидј постала небитна.Теби се јако клима и на концу си Вучић има засад превише своји проблема и нема времена да мисли за твоје глупости.Требао би ако си човек а ниси народу рећи истину а несмеш онда вољени ти било да шутиш него да лажеш овај народ.Слушај мало друге политичаре из Србије .Па и Шешељ је забринут за РС и јавно каже да се боји.зато то твоје одвајање и глупости неком другом.Сад че на дневни ред доћи Војводина а преседан че бити Санџак.Србија улази у НАТО и у ЕУ а ти почео...курцимо нећеш у НАТО нећеш у ЕУ а онда ако Србија онда ћемо и ми.Једном речи не Сери.Ј.... те РТРС то само својим боговима можеш просипају али ни они ти неверују али морају због посла мјеста положаја јер сви су у кредитима и незнани ни гдје ће ни шта че.Зато одлази ако мислиш на рс а јавно не мислиш само причаш данас једно сутра друго.Свјестан си и ти да ако оде Вучић оде и ти јер нема никога више уз тебе.Вучић из политички своји разлога спомиње рс..Али дали му је важније Косово војводина санџак или рс.Зато не лажи лажовчино и народ што прије отвори очи и престане се бојати и сруши те и спапуња у бајбукану и додју неки други људи још увјек има наде за рс али праву рс а не ову твоју вјештачким која са тобом у сваком погледу нестаје лажовчино ето колико волиш свој народ кад га константно лажеш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

03.03.2018 07:34

Засто Додик упорно покусава од готовог правити вересију и засто упорно као моли Вуцица да стави заједно на дневни ред Косово и Републику Српску и засто опозиција и било ко од политицара из Републике Српске на те његове изјаве сути. Засто сваки пут Вуциц послије таквих изјава поруци да Република Српска мора сацувати Дејтонски споразум. Ако су се договорили превисе јер се нико паметан зарад политицких поена не смије играти судбином једног народа.Паметни своју судбину рјесавају сами јер мјере других су на овим просторима увијек доводиле до сукоба.Успјесна и просперитетна Босна и Херцеговина са Републиком Српском кало њеним дјелом се мозе договорити само у Сарајеву,Бања Луци , Мостару искреним договором а никако у Восингтону, Москви,Анкари уз посредовање Београда и Загреба.Господо политицари поцните говорити о раду и миру а не о сукобима и рату јер за то сигурно немате мандат овог народа који због васих политика све висе бјези и све се мање рада на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

03.03.2018 15:36

Слажем се, добар коментар. Само бих додао: Тражити да се на дневни ред уз Косово стави и Република Српска је чисти политички дилетантизам. Јер, Србија и Вучић када разговарају о Косову, онда се боре да је Косово саставни дио Србије, мада је то шупља прича, али хајде. И онда би након тога требали разговарати о Републици Српској и тражити њену независност. То испада тако, јел да? Добро ми и пролазимо, када видим ко нас води?! Нешто слично и Србија тражи од "братске Русије", а братска Русија анектирала Крим, и само чека неку политичку трговину да "де јуре" призна Косово.

Name

Робин Худ

03.03.2018 07:41

Човјек лаже док зине,њему је једини интерес да што дуже буде на власти да небимробијао за сав лоповлук биједу коју је направио Србима у РС....вријеме ће то показати и доказати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.03.2018 07:42

Овај човјек је луд сто посто па Република Српска је угрожена економски и њој пријети економски крах какве везе има Брисел стим није ми јасно, направили су систем пензије 400к.м,плате Приватни сектор 400км,причамо о популацији људи са средњом стручном спремом а потрошачка корпа 1800км,и не знам имају ли образа боје ли се Бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

03.03.2018 07:48

АЈ НЕ СЕРИ...хаха...па дје ти је Путин да Мујезиновица санкционисе...е то је реалност Бакоња,а не прица о немогуцој земљи у којој хоцес столицу.Али ОК ти пустас прицу и то ти је посао,али ста је са толико факултетски образованих градјана који незнају твоје лази препознати...и они су ти који це да буду руководеци кадар ....куку нама са нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

не правдам

03.03.2018 07:48

Зар мислите да је тај амбасадор гледао у заставу? Друго, Херцеговина и средња босна пуна саховница па нико о томе не говори. па и Репубилка Српска Српских застава. Све те заставе су се вијориле у овом одвратном и непотребном рату. Зар цемо се сада и због тога свадјати? Па пуна је босна и америцких и руских и њемацких и ко зна висе који застава сто су газили балканом. Зар их све треба звати ратне? Миле на паради за 9. јануар су биле и српске заставе бригада, па нико није дизао халабуку осим за Србске вец како се зову (да је макар то по Вуку написано). Сваки догадај у Сироком је присутна саховница. јели то провокација? Па по Бања Луци се продају свакаве слике поцев од Радована и Младица, у херцеговини Праљка и Павелица, у Сарајеву Алије и турцина, а богами се надје и Тито у свим тим градовима. И нико то не говори. Вец само кад се појави тзв. застава тзв. бих. И одна се питас, засто нас нико не воли. Зато сто су за нас сви тзв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

03.03.2018 08:47

Слазем се. Мени лицно висе смета кад идем у Витез и Кисељак, па људи немозес проци од а да нема саховнице. И јос искварисе језик, прицајуци по неком хрватском језику, који ни њима није јасан. А на киоску нецете наци ниста сто вуце на РС или Србију. Нема сансе.

Name

Лажно Име

03.03.2018 07:57

Меркел је поставила задатке који морају да се испуне иначе Србија тапка у мјесту... Што се тиче Босне Вучић сваки пут каже да поштује Босну у медјународно признатим границама.Додик искреће чињенице као обично. Предизборно лагање и уливање лажне наде за папке попут Пекија и оног са 0,007 ИQ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је сад

03.03.2018 08:03

Да ли ће и у коликој мјери овај окоштали, свима позант и препознатљив јавни наступ Додик Милорада имати утицаја у на опредјељења бирача ове недјеље у Србији, прије свега на резултат Вучић партије и његових фаворита, са нагласком на БГ, НС и остале веће средине..?? Ето питања за кладионице и кладионичаре, а исто тако и за бројне аналитичаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислите главом

03.03.2018 08:04

Знаци овако: Вуциц му отворио Пинк да га као замоли не би ли Републиком Српском замазао Косово. Укратко провидна игра за неписмене

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор

03.03.2018 08:47

Сто се висе не пресели у Србију код свог Вуцица а нас напацени народ и насу Републику Српску остави на миру . Да га није било до сад би били као Баварска покрајина у Њемацкој.

Name

Малиша

03.03.2018 08:12

А ко је то од Додика, тразио мишљење и незнам цему то мјешање у тудје проблеме, када своје није у стању рјешит. А глупо је од њега, ако пуца на карту патриотизма!...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајсо

03.03.2018 08:15

Овај само млати у празно од његове прице ниста само сири мрзњу и пали националисте Поздрав за постене србе

ОДГОВОРИТЕ
Name

надовеза

03.03.2018 08:33

Ко је гледао ово, требало му је запасти у ухо Додикеву тврдњу: У БХ има 3.500 "спаваца". Ово се односи наравно на муслимане. И сад несто контам 3.500 спаваца а купује се 3.500 пусака!?!?!?!? Јели то слуцајност?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

03.03.2018 08:33

Ја кад видим ову двојицу,аутоматски би се одселио на Марс,јер су то битанге сваки за себе,а удрузени це српски народ довести до унистења и нестанка јеспр само за своје дупе раде и својих послусника,а народ лазу како зину,ја то знам,и видим.Зиви били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2018 09:05

Теби на Марсу и јесте мијесто.Као да си пао одозго.

Name

Кројачица

03.03.2018 09:01

Баја је плаћеник запада јер све што ради, ради против српског народа: пљачка, отима, исељава. завађа. лаже, манипулише, пријети а почеће и да бије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бије он..

03.03.2018 13:14

Бије он оне око себе. Шамара и шутира, псује и пљује. У палати, у калдери, кеју и успут у којекаквим сличним друмским јазбинама.

Name

Вук

03.03.2018 09:17

Да, али то Меркелинино " ништа се неће догодит без договора Београда и Приштине " у преводу значи..... Неће Србија у ЕУ ( дакле ништа се неће догодит) док и Србија не призна самостално Косово као државу !!!! е мој дудуче, и ти а Богами и Вучић с том изјавом покушавате преварит народ...нажалост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

530

03.03.2018 09:50

СЛАЗЕМ СЕ ПРЕТХОДНИЦИ РЕКОСЕ Ш ТО ДОДИК СИЛНИ НЕ ОДЕ У БИЈЕЛИ СВИЈЕТ,ВЕЋ ПОДСЕЋЕ КУКАВИЦИЈА ЈАЈА СИЛНИ МИЛЕ.НЕЦЕ НИКО ДА ГА ПРИМИ.ВУЦИЦ НЕ УЗИМА РЕДОВНО ТЕРАПИЈУ А ПРЕДСТАВЉА СЕ МУДРАЦОМ.КОГА ЈЕ МИЛЕ САВЈЕТОВАО ТАЈ ЈЕ НЕСТАО И ЊЕГОВ НАРОД.ГОСТУЈ МИЛЕ НА ПИНКУ АЛИ ВИШЕ ТУ ТВ НЕ ГЛЕДАМО И ТАКО ЦЕ БИТИ ЗА СВАКУ БОЈКОТ ГДЈЕ СЕ ПОЈАВЉУЈЕ АВЕТИЊА КОЈА ЈЕ САХРАНИО СРБЕ ПРЕКО ДРИНЕ, А САДА СЕ УВАЛИО У СРБИЈУ.ЛАЗЕ ПЕТЉА,ЗАВАДА НЕЋЕШ НАС УВУЋИ У РАТ.ИСТИ СЦЕНАРИО ПОНАВЉАС СА МНОГИМА.СТО НИСИ СА ТАДИЦЕМ,ДИНКИЦЕМ И ДОС-ОМ ТО ДОГОВАРАО СА ГРИГОРИЈЕМ КАДА СТЕ ПРАВИЛИ НЕСРЕЦНИ ПОБАЦАЈ.НЕСМИЈЕС ЈАДОВЕ ГОВОРИТИ НИСТА СВОМ НАРОДУ У РС ВРЦ БЈЕЖИС ПО ТВ КУЦАМА СРБИЈЕ.ТВОЈА ЈЕ ЈАВНА КУЦА РТРС,АТВ, А НАЈСТЕТНИЈИ СИ НА Н1 У САРАЈЕВУ.ПРВО КОНСУЛТАЦИЈЕ У МАТИЦНОЈ КУЦИ КОД КОЛИНДЕ ПА У СРБИЈУ.ТИ СИ ДАО БРЦКО И НАТО БАЗУ У ЊЕМУ СТВОРИО.ПОКРАО СИ СВЕ ДА КРЕПАЈЕМО У РС.ПОБАЦАЈУ И СРАМОТО.

Name

Тетак

03.03.2018 11:17

Овај цовјек од Републике Српске прави вересију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМИ

03.03.2018 11:53

ДА СТА ВРИЈЕДИ,НЕ БИ ГОСТОВАО НА ПИНКУ,ТВ КОЈУ САМО ГЛЕДАЈУ ГЛУПИ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажи

03.03.2018 13:16

Колико си фабрика "и фирми "отворо" за свог мандата а колико се или си својом "политиком"затворио? Колико се Срба вратило у РС а колико раселило ? Колико су Срби напредовали а колико уназадили због тебе? Овакав заштитник Срба се јос нијече родио ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга и јад

03.03.2018 17:15

Чуј Меркелова рекла ништа се није догодило док се Београд и Приштина не договоре а сви иоле нормални знају да се догодило и то неповратно. Бојим се да је нажалост свима јасно осим овима демагозима који представљају српски народ сипајући нам прашину у очи. Нико више не може уништити Р. Српску од ових који је уништавају економски. Врло брзо већина државне имовине бит ће у власништву странаца а народ њихови најамници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

03.03.2018 18:43

Погледај дом свој андјеле......прица ли ко овдје о фабрикама,пољопривреди,обицном цовјеку или бивсим борцима,инвалидима. НИКО. Босанци и Херцеговци,зао ми је сто ВАМ то казем ал сте надрљали. СВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београдјан

03.03.2018 19:00

А бре Додик откачи се бре од Србије,,ви сте рак рана а нама то не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

04.03.2018 07:24

Ти уопште ниси из Београда. Глумиш ту нешто са бре... Уопште ти не иде.

Name

Пс

04.03.2018 08:00

За кога раде Миле и Вучић-Браћо Срби тешко нама са овом двојицом манипулатора!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти Лазес Кад Зинес

04.03.2018 08:58

Замисли Миле да СВИ БОСЊАЦИ узму Двојно Дрзављанство Р Турске и ОНДА се Политицки Боре ЗА опстбанк БиХ као Дрзаве ЈЕ СИ ЛИ ТИ СВЈЕСТАН СВОЈЕ НЕСВИЈЕСТИ ЗАБОРАВИ ТО И ТАКВУ ИГРУ БИХ ЈЕ И МОЈА И ТВОЈА НИТИ ЈЕ СРБИЈАНСЈК А НИТИ ХРВАТСКА БОРИ СЕ ЗА БИХ И НАСУ ЗЕМЉУ АЛСО ДУ ОНАЈ ЦЕСТИТИ БОСАНСКИ СРБИН НЕ КРИЈ СЕ ИЗА СРБИЈАНСЈК И НЕ УЛСЦИ ЊИХ КА СИ НЕМОЦАН ИЛИ ЈАД ТИ ТРЕБА МАЛО ПРОМОЦИЈЕ ИДИ У ДРУСТВО ПЕНЗИОНЕРА. ЗЕЉЕЗНИЦАРА ПА СЕ СА ЊИМА СЛИКАЈ НА ОТВОРЕНОМ ТВ ДИРЕКТ ПРЕНОСУ ДА ТЕ ОНИ КОЈЕ БЛЕНДАС ИТО ТАКО МОГУ ПИТАТИ СВОЈУ МУКУ ЈАДИТИ ИТД. Хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко Глигиц

04.03.2018 11:21

Дрзавнице, Председнице Републике Српске, Нек ми сто пре јаве, ако вам затреба крви. О+ је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

04.03.2018 12:46

згадице нам Београд баја. Нема вецег зла за србе од њега а ни Вуциц није бољи диктатура је кренула медији резимски ако одете у Србију ниста боље незиви народ од насег народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

04.03.2018 19:17

Или да их мјењамо ове политицаре да буде боље овој дјеци или бјезати у европу немозес од њих тв упалит само ваљају глупости .Хр Бих Срб све земље које напустају градјани који ма је доста свега

ОДГОВОРИТЕ
Name

београд

04.03.2018 19:26

Треба додика ставити на дневни ред,пролупао цовек треба га из беогрда избацити за сва времена велики је стетоцина за србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

05.03.2018 14:43

На дневни ред РС, а РС то је он сам..

ОДГОВОРИТЕ