Цвајта: Кајзер оживео, 12 екипа у седам бодова!

Биће лудо у борби за опстанак. . .  Добио и Дармштат.

Фудбал 03.03.2018 | 09:45
Цвајта: Кајзер оживео, 12 екипа у седам бодова!
Кајзерслаутерн је жив, а са њим и Дармштат! Два дављеника остварила су велике победе вечерас у прва два меча 25. кола немачке Цвајте, па сада поново имају реалне шансе да се боре за опстанак. 

Сјајан меч виђен је на Фриц Валтеру, где су домаћи три пута водили, а гости стизали, да би у четири минута пре краја захваљујући кардиналној грешки голмана Унион Берлина Месенхелера, до лопте дошао Филип Мвене, направио два-три корака и дефинитивно матирао госте - 4:3. Два гола вечерас је дао Швеђанин Себастијан Андерсон, с тим што је прво погодио свију мрежу за 1:1, а онда неколико минута касније у противничку за 2:1.  

Унион Берлин је овим поразом пропустио шансу да бар до сутра избије на треће место, али зато је Кајзер пришао месту које води у бараж на само три корака. 

Ако је ово изненађење шта онда тек рећи за тријумф Дармштата у Дрездену? Љиљани су збили редове и славили на једном од најтежих гостовања у лиги. Голове за госте постигли су Џонс и Кемпе...

Вечерашња два резултата толико су закомпликовала борбу за опстанак да се тренутно 12 екипа од дна па нагоре налази у свега седам бодова.  

ЦВАЈТА - 25. КОЛО:

Петак

Кајзерслаутерн - Унион Берлин 4:3 (2:1)
/Борело 7, Андерсон 41, Мориц 67пен, Мвене 86 - Андерсон 36аг, Скржибски 51, 81/

Динамо Дрезден - Дармштат 0:2 (0:1)
/Џонс 29, Кемпе 55/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар