Жижовић: Радник иде на побједу, другачије не знамо!

Након одличног отварањ другог дијела првенства, оптимизам у редовима Радника пред дерби са Широким Бријегом (Градски стадиону у Бијељини, субота, 14. 30).

Фудбал 02.03.2018 | 19:15
Жижовић: Радник иде на побједу, другачије не знамо!
Снијег који већ данима пада није пореметио одлично расположење у табору бијељинског Радника, који дерби меч 21. кола Премијер лиге БиХ са Широким Бријегом дочекује са великом дозом оптимизма, с обзиром да је у прва два меча у наставку сезоне од могућих шест, тим Младена Жижовића освојио четири бода.

У Бијељини чине надљудске напоре како би терен на Градском стадиону био спреман за суботу од 14.30 часова.

"Без обзира не временске непогоде, утакмица ће бити одиграна и то је најважније. У протеклих неколико дана радили смо импровизовано, у балон сали и на терену са вјештачком травом, с обзиром да нисмо имали адекватне услове за тренинге. Али, нема алибија. То је реалност у којој се налазимо. Након двије одличне утакмице, покушаћемо да дођемо до пријеко потребних бодова. Када нам се већ указала прилика за шесто мјесто, они би нам много значили", истакао је стратег семберског премијерлигаша.

Он је у суперлативу говорио о сутрашњем ривалу.

"Широки Бријег налази се у доброј серији, амбиције су им високе и то потврђују добрим резултатима. Али, и ми играмо добро и надам се квалитетној представи. Очекујемо занимљиву утакмицу, јер су мечеви Радника и Широког Бријега скоро увијек одлучивани на један гол. Идемо на побједу, са овом екипом не можемо и не смијемо другачије играти", оптимиста је Жижовић.

Радник је други дио првенства отворио одлично. Након убједљивог тријумфа у Бијељини против Борца (3:0), Жижовићев тим успио је остати непоражен на "Кошеву" у дуелу са Сарајевом (0:0), чиме су шансе за Лигу за првака знатно порасле.

"Сваки бод у наставку првенства злата је вриједан, с обзиром да су четири првопласиране екипе стварно испред свих. Међутим, ова генераца фудбалера Радника има квалитет да се носи са свима, што смо показали у претходној утакмици, а надам се да ћемо слично издање показати и сутра", поручио је на крају Жижовић.

Он нема много проблема са играчким кадром. Једино је Шевко Окић тренирао одвојено од екипе и неће бити у протоколу за меч.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар