Балотели вриједи 100.000.000 евра!

У Италији га желе Рома, Интер, Јуве и Наполи. . . Милан не долази у обзир - ту је Мирабели! "Донарума? Да мене питате не би остао у Милану", каже Мино Рајола.

Фудбал 02.03.2018 | 09:00
Балотели вриједи 100.000.000 евра!
Из ове перспективе чини се као да је од сукоба у троуглу Милан - Ђиђо Донарума - Мино Рајола прошло бар две године, али и ми смо се мало изненадили када смо дошли до закључка да је од највеће фрке која је потресла италијански фудбал прошло тек годину дана. 

Од тада до данас Миланови навијачи бацали су лажне новчанице на једног од најталентованијих фудбалера света, терали га из клуба, кињили и ругали му се, Рајола је рукама и ногама грабио ка заједничком излазу са Сан Сира и жарко желео да обезбеди себи још један „масни“ чек. На крају се све завршило Донаруминимпотписивањем вишегодишњег уговора са Миланом, где је тренутно најмоћнији агент света убацио гомилу нелогичних клаузула и опција, а млади чувар мреже остао је господар гол линије. 

Ако питате Рајолу, он верује да је његов млади штићеник направио велику грешку.

„Ђиђо је сам одлучуио да остане у Милану и ја то поштујем. Ако би ми затражио да оде одмах би се бацио на посао јер ми је он изузетно важан. Искрено верујем да је Донарума требало да оде и летос“, тврдиРајола у ексклузивном интервјуу за телевизију Раи, која ће бити емитована у петак.

У сегментима који су већ сада доступни јавности Рајола је говорио и о свом миљенику Марију Балотелију. Каже - Супер Марио је спреман да се врати у Италију, али да Милан није опција.

„Марио је спреман да се врати у Италију. Сазрео је и постао један од десет најбољих центарфора света. У Италији је без премца, данас вреди 100.000.000 евра. А на лето клубови могу да га узму без обештећења. У Италији сам већ причао са Јувентусом, Ромом, Наполијем и Интером. Милан? Не долази у обзир јер је тамо Мирабели и не могу да причам с њим. Нисам на његовом нивоу“.

На крају је говорио и о првом човеку ФИФА - Ђанију Инфантину.

„Мислим да он не схвата шта говори генерално. Он је ФИФА наследио од Блатера, али није довољно да се окружиш великим шампионима како би променио ствари. Он је само префарбао стари ауто и сада изгледа као нов. Али, иста је то рђа“.

Ко да дочека цео интервју...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар