Интервју - Павловић: Партизан може до титуле и Евролиге!

Александар Павловић, бивши играч Партизана и неколико НБА клубова, верује да црно-бели у наредним годинама могу да се врате и у Евролигу.

Кошарка 02.03.2018 | 23:07
Интервју - Павловић: Партизан може до титуле и Евролиге!
Партизан је последњи пут играо у елитном такмичењу у сезони 2013/2014, а неће ни у наредној такмичарској години пошто је остао без пласмана у плеј-оф АБА лиге.

У међувремену, тим из Хумске освојио је Куп Радивоја Кораћа победом против Црвене звезде, и тако прекинуо доминацију вечитог ривала – прекинувши пост без трофеја од четири године.

"Потпуно заслужено су славили. Имају квалитет и за титулу у Суперлиги Србије. Пратим их стално, ако не у хали на утакмицама, онда поред ТВ свакако. Сигурно у наредним годинама могу да се врате и у Евролигу", казао је Павловић у разговору за црногорске 'Независне новине'.

Љубимац 'Гробара' верује и у селектора Србије Александра Ђорђевића.

"Са Салетом будућност репрезентације је увек у врху".

Павловић прати и НБА лигу, у којој је играо велико финале са Леброном Џејмсом и Кливленд Кавалирсима, односно био део екипе Бостон Селтикса са Кевином Гарнетом, Полом Пирсом, Рејом Аленом и Реџоном Рондом.

"Сваки од њих је прича за себе. Заједничко им је само да су велики играчи, а по игри и свему осталом су различити. Гарнет ми је остао у сећању због највеће посвећености кошарци коју сам икада видео. Пирс због самопоуздања којим је зрачио. Ален због невероватно прецизног шута. Рондо је имао невјероватну кошаркашку интелигенцију", истиче Павловић, а није пропустио ни да прокоментарише сјајне партије нашег Николе Јокића.

"Никола игра супер, играма је већ заслужио да се нађе на Ол-стар мечу барем једном. Ипак, верујем да има времена и да ће у годинама које долазе постати Ол-стар играч".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар