Кувајте са стилом уз Тропиц

У домаћем трговачком ланцу Тропиц и мојМаркет од данас је актуелан нови програм лојалности под називом „Кувајте са стилом” који доноси уштеду од 60%.

Република Српска 01.03.2018 | 11:14
Кувајте са стилом уз Тропиц
Ријеч је о сету ножева и других кухињских помагала, који су направљени по европским стандардима и које одликује модеран дизајн и практичност. Како би се удовољило захтјевима ужурбане модерне кухиње, а захваљујући помном одабиру најбољих материјала, направљен је сет вишенамјенских алата и најважнијих помагала за кување који су доступни искључиво у Тропиц и мојМаркет трговинама.

За сваку куповину у вриједности од 10 КМ купац добија једну наљепницу. Потребан број наљепница за остваривање уштеде од 60% назначен је у брошури испод сваког артикла, а корисници картица Клуб осмијеха уз мањи број наљепница брже долазе до попуста.

Програм лојалности „Кувајте са стилом” траје од 1. марта до 31. маја текуће године, а искористивост попуста уз сакупљене наљепнице је до 30. јуна 2018.

Све информације о програму лојалности „Кувајте са стилом” купци могу добити у свим Тропиц и мојМаркет трговинама, позивом на бесплатну инфо линију 0800 50 243 или путем Фацебоок страница Тропиц или мојМаркет.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар