Слатке муке селектора Бразила: Извините...!

Тите се унапред извинио вансеријским левим бековима које има на располагању.

Фудбал 03.03.2018 | 08:00
Слатке муке селектора Бразила: Извините...!
Селектор репрезентације Бразила је већ објавио 15 имена која ће сигурно водити на Светско првенство док је на осталима да се "утркују" за још осам места.

То су голман Алисон (Рома), дефанзивци Алвес, Маркињос, Силва (ПСЖ), Марсело (Реал Мадрид) и Миранда (Интер), везни фудбалери Фернандињо (Сити), Каземиро (Реал), Паулињо и Кутињо (Барселона), Вилијан (Челси) и Ренато Аугусто (Пекинг), те напослетку нападачи Роберто Фирмино (Ливерпул), Нејмар (ПСЖ) и Габријел Жесус (Сити).

У интервјуу за француске медије, Тите је истакао да највећу главобољу прави место левог бека јер ће једном од својих сјајних фудбалера морати да се захвали.

"Жао ми је што ћу једног врхунског фудбалера морати да прескочим и не позовим, што неће бити фер према њему... Филипе Луис, Алекс Сандро и Марсело, сва тројица играју на врхунском нивоу, жао ми је", казао је Тите који је већ рекао да ас Реала иде на Мундијал.

То значи да ће бирати између бекова Атлетико Мадрида и Јувентуса и видећемо да ли ће се одлучити за искуство или младост.

Коме бисте ви указали шансу?

Подсетимо, Бразил ће у групној фази СП играти против Србије, Костарике и Швајцарске.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар