"ЦР7 је најбољи на свијету, али Меси није са овога свијета!"

Португалски тренер Карлос Кеирош рекао је да ФИФА треба да суспендује Аргентинца док се не докаже да је људско биће.

Фудбал 04.03.2018 | 17:45
"ЦР7 је најбољи на свијету, али Меси није са овога свијета!"
Карлос Кеирош, селектор Ирана и некадашњи асистент сер Алекса Фергусона у Манчестер јунајтеду, изјавио је да ФИФА не сме да дозволи Лионелу Месију да наступа док се не докаже да је људско биће!

Интересантну изјаву Португалац је дао задивљен фудбалском магијом коју поседује звезда Барселоне.

Он се присетио утакмице Ирана и Аргентине са Мундијала 2014. године у Бразилу, када је Меси у надокнади времена постигао победоносни гол.

Он је тада примио лопту на двадесетак метара од гола, а затим је после два корака погодио супротан угао.

"Увек сам говорио да је Меси изузетан играч. Он није са овога света, јер да је човек не би имао тај магичан тренутак на утакмици. Не волим да губим, али после тог пораза нисам имао негативна осећања. Када се нешто магично догоди знаш да је фудбал жив да је због тога један од најбољих спортова на свету", изјавио је Кеирош за сајт ФИФА.

"ФИФА не би требало да му дозволи да игра све док се не докаже да је он заиста човек", додао је уз осмех португалски тренер.

Упркос томе што је тренирао свог земљака Кристијана Роналда у Манчестер јунајтеду, али и у селекцији Португала, нема двојбу коју је тренутно најбољи играч.

"Кристијано Роналдо је најбољи играч на свету, али је Меси посебан и он није са овог света", додао је Кеирош.

Португалски тренер овог лета ће предводити Иран на Светском првенству у Русији и имаће прилику да игра против Португала у групи Б, у којем ће наступати и селекције Шпаније и Марока.

"Као португалски тренер, играти против репрезентације Португала је прилика и посебна ствар за мене и моје играче. Биће занимљиво играти против њих, али и против Шпаније и Марока. То је атрактивна група. Увек је посебно када играте против највећих играча, а у овом случају ради се о најбољем фудбалеру света. Али, када утакмица почне, играју два тима која желе победу. Фудбал ће одлучити победника", навео је Кеирош.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар