За Милинковић-Савића 200.000.000 евра?!

Огромне суме се везују за фудбалера Лација!

Фудбал 01.03.2018 | 22:00
За Милинковић-Савића 200.000.000 евра?!
Италијански извори блиски Лацију тврде да је Пари Сен Жермен спреман да стави на сто и читавих 200.000.000 евра за Сергеја Милинковића Савића!

Парижани имају намеру да понуде 180.000.000 евра плус 20.000.000 евра за бонусе и на тај начин победе конкуренцију Реал Мадрида и Манчестер Јунајтеда. Архитекта будућег најскупљег трансфера у италијанском фудбалу је Португалац Жорж Мендес. Коријере дело спорт подсећа да су се прошлог месеца видели на вечери менаџер Кристијана Роналда, Матеја Кежман (Милинковићев менаџер) спортски директор Лација Игли Таре и председник клуба Клаудио Лотито. Исти извори кажу и да је Кежман био прошле недеље у Риму.

Медији у Италији тврде Лотито жели да направи лицитацију и да му у томе помаже Мендес. Једина три клуба који могу да купе Милинковића Савића су ПСЖ, Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед. Чак ни Сити више не може да се укључи у трку за српског репрезентативца: толико је цена отишла у висине.

Каже се да Сергеј навија за Реал Мадрид још од дечачких дана и да је Флорентино Перез спреман да “искрвари” да би довео Милинковића на Сантјаго Бернабеу. Међутим, не треба потценити, тврде италијански експерти за “калчомеркато”, везу између Мендеса и Муриња и економски  потенцијал Манчестер Јунајтеда. 

У сваком случају, ПСЖ жели да утроји своје “лудило”: после 400 милиона евра потрошених на довођњеНејмара и Мбапеа спремни су да плате још 200.000.000 за Сергеја. Тако би наш фудбалер постао други најплаћенији фудбалер у истори најважније споредне ствари на свету после Нејмара. Негативна страна ПСЖ-а се огледа у чињеници да је председник УЕФА Александар Чеферин већ ставио под лупу француски клуб у власништву катарске краљевске фамилије Ал Тани и што је француска лига много мање атрактивна од шпанске и енглеске.

Како год било, навијачи Лација су се већ помирили са судбином да ће морати да се поздраве са Сергејем на крају сезоне и сада се питају: шта ће Лотито урадити са силним новцем који ће добити за трансферМилинковића?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар