Лукаку: Послије свега очекујеш више поштовања…!

„Почео сам да играм фудбал са 16 година. Из године у годину људи очекују од мене више од 20 голова. То радим већ 10 година, тако да мислим да сам се доказао“, каже Белгијанац.

Фудбал 27.02.2018 | 21:00
Лукаку: Послије свега очекујеш више поштовања…!
Нападач Манчетер јунајтеда Ромелу Лукаку сматра да је после свега што је учинио у досадашњој каријери, а ту се пре свега мисли на број постигнутих голова, заслужио далеко више поштовања, али да је такође и врло добро свестан због чега то није тако.

Тамнопути белгијски голгетер постигао је 22 гола за Црвене ђавола, што је број погодака који је испоштовао у готово свакој сезони досадашње каријере од када игра на највишем нивоу.

„Почео сам да играм фудбал са 16 година. Из године у годину људи очекују од мене више од 20 голова. То радим већ 10 година, тако да мислим да сам се доказао. Очекујеш мало више поштовања, али то је ситуација у којој се налазимо. Не слушам те приче, само се трудим да напредује и покажем људима шта могу да урадим на терену“, рекао је Лукаку британским медијима.

Снажни голгетер је јуче постигао први гол против тимова са првих шест позиција на табели.

„Докле год побеђујем и водим свој тим у победе бићу задовољан. Далек је пут још испред мене, постоји много великих играча са којим бих желео да се поистоветим. Амбициозан сам и свакодневно ћу радити са победу свог тима. Не размишљам о себи“.

Када је стигао прошлог лета, поред Јунајтеда желео га је и Челси. На Стамфорду пре неколико година није доживео предивнон искуство.

„Не жалим због овога. Када одлучим, то чиним главом и срцем. Сам сам одлучио, а као што видите налазим се у добром стању. Радим са менаџером (Жозе Мурињо, прим. аут.) који ме бодре сваког дана. Изазов је доћи овде да бисте освојили нешто и то је нешто што сам желео. Још смо у борби у два такмичења. Није лако, али је леп изазов“, рекао је Лукаку.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар