Гатузо прави ратнички Милан: Кациге на главу!

Продрмао је "росо-нере" и везао узастопне побједе. Ево како му је то успјело.

Фудбал 27.02.2018 | 15:00
Гатузо прави ратнички Милан: Кациге на главу!
Дванаест кола прије краја првенства, мјесто које води у Лигу шампиона више није толико недостижно фудбалерима Милана.

Тренутно седмопласирани "росо-нери" заостају седам бодова за четвртопласираним Интером и ако наставе да играју као до сада имаће шансу да се боре за мјесто у најјачем такмичењу сљедеће сезоне.

Ђенаро Гатузо успио је да пробуди и разигра Милан, који је под његовим вођством везао пет узастопних побједа и одиграо 12 утакмица у низу без пораза.

Некад велики играч, "храбро срце" шампионског Милана, добро зна шта је потребно за успјех његове екипе у предстојећем двомечу осмине финала Лиге Европе против Арсенала (осми и 15. март).

"Видјели сте да је Арсенал изгубио у финалу Лига купа, али ми нисмо Манчестер сити. Ми морамо да ставимо шљемове на главу и да уђемо у битку", рекао је млади тренер, подједнако бурног темперанта као и када је обувао копачке.

Прије те утакмице, Милан ће у недељу одиграти и "Дерби дела Мадонина" против Интера.

"... А, прије тога нас чека веома важна утакмица у купу против Лација, јер желимо да уђемо у финале. А, послије тога ћемо размишљати о Интеру, Арсеналу...".

Минулог викенда радовао се са екипом на Олимпику. Да ли ће бити успјешан и у сриједу? Интересантно је пратити Гатузов Милан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар