Пецарски и професионални уговор с Партизаном...

Још ништа није потписано…! Неизвесна будућност супреталентованог центра у црно-белом дресу.

Кошарка 26.02.2018 | 19:30
Пецарски и професионални уговор с Партизаном...
Кошаркашки клуб Партизан је добио значајан замајац освајањем Купа Радивоја Кораћа, како за ову сезону, тако и за стварање још квалитетнијег тима за наредни период, али то ће извесно бити изузетно напоран и мукотрпан посао за управу клуба из Хумске.

Основни предуслов за прављење дугорочних планова је ангажовање и стварање младих играча, а један од правих примера за то било је довођење Марка Пецарског на почетку актуелне сезоне.

Ипак, иако је показао да је неко у кога вреди улагати у наредном периоду, будућност суперталентованог центра у црно-белом дресу још увек није извесна, што су потврдиле и његове изјаве на недавном кампу Кошарке без граница у Лос Анђелесу за специјализовани портал који се бави колеџ кошарком.

Пецарски је у септембру потписао стипендијски уговор са црно-белима, а да ли ће доћи и до професионалне сарадње биће познато у наредном временском периоду. Тамошње медије је интересовало да ли постоји могућност за одлазак на колеџ или је останак у Европи приоритет за младог 18-годишњег играча.

„Још увек нисам потписао професионални уговор са Партизаном, тако да и даље имам отворене могућности. Нисам био у контакту са много колеџа, јер сматрају да сам потписао професионални уговор и да ме то више не занима, али и даље сам на располагању док се не одлучим за потписивање професионалног уговора. У Србији ће ми понудити професионални уговор, па ћемо видети. Још нисам донео одлуку“, изјавио је Пецарски током кратког боравка у САД.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар