Ђукић пред Земун: Пражњење, али јуримо титуле!

"Ако желите некога да победите морате да дате максимум јер без тога нема ништа", казао је тренер Партизана.

Фудбал 24.02.2018 | 17:15
Ђукић пред Земун: Пражњење, али јуримо титуле!
Партизан се након елиминације из Лиге Европе окреће Суперлиги.

Мирослав Ђукић рекао је на данашњој конференцији за медије пред меч са Земуном да је евидентно дошло до "пражњења" после испадања у Европи и да екипа мора што пре да се окрене домаћем такмичењу.

"Испасти у шеснаестини финала је заиста велика ствар и желео бих да то поновимо догодине јер се ради о великом успеху који не би требало да прослављамо, али јесте успех. Када испаднете у Европи дође до пражњења, али треба се што пре окренути домаћем такмичењу", било је прво што је рекао Мирослав Ђукић на данашњем "прессу".

Он је честитао својим фудбалерима на резултату у Европи и казао да треба што пре то да забораве.

"Утакмице после Европе су тешке, компликоване. Земун је екипа која се добро појачала, победила Борац у наставку, играла добро и сматрам да нас чека веома тешка утакмица", казао је Ђукић.

Партизан због повреда неће моћи да рачуна на Мирослава Вулићевића и Милана Митровића, док је неизвестан наступ Саше Здјелара. Остали су спремни. Ђукић је истакао да играчи треба да буду свесни да преко Суперлиге морају да заслуже играње у Европи.

"Мораћемо озбиљно да приступимо јер у првенству нема лаких утакмица, видели смо да смо против свих тимова имали проблема. То је доказ да је велика изједначеност. Ако желите некога да победите морате да дате максимум јер без тога нема ништа", рекао је тренер црно-белих.

Ђукић је навео да Партизан "има обавезу да јури титулу", да нема изговора и да жели да понови прошлосезонски успех када је освојена "дупла круна".

Утакмица против Земуна ће се играти без публике, а Ђукић је казао да сматра да фудбал губи свој чар због тога.

"То су тужне и непријатне утакмице. Фудбал је прелеп када се игра са публиком, са људима који вас гледају и мотивишу, за које живите и желите да их задовољите, да се покажете пред њима".

Утакмица између Партизана и Земуна играће се у недељу од 15.00 на стадиону у Хумској.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар