И Венгер "пецнуо" Пепа...!

Сити успешан због играча, не због менаџера! Арсенал и Манчестер Сити у недељу од 17:30 играју финале Лига купа на Вемблију, а уочи меча Арсен Венгер није пропустио прилику за провокацију Пепа Гвардиоле.

Фудбал 25.02.2018 | 15:00
И Венгер "пецнуо" Пепа...!
Француски стручњак поручио је Шпанцу да он није заслужан за успех Ситија, већ његови играчи.

"Мислим да Гвардиола није повисио лествицу с оваквим Ситијем, ипак је Барселона још увек најбоља екипа на свету. Не знам колико је ту његов успех, ми као менаџери можемо да утичемо на филозофију екипе, али на крају увек пресуди играч. У модерном фудбалу, данас је све у рукама најбољих фудбалера“. 

У недељу ’Тобџије’ и ’Грађани’ играју финале Лига купа. 

"Морамо да останемо хладне главе, у финале не улазимо као фаворити јер је Манчестер Сити у лиги показао да је бољи од свих осталих", рекао је Венгер. 

"Судиће нам по броју титула које освојимо. Сви су нас стално испитивали хоћемо ли да освојимо четири трофеја, али ни другим великим екипама то није полазило за руком па зашто би нама? Пред нама је сада ново финале у којем ћемо се показати у најбољем светлу и, надам се, изаћи као победници", рекао је Пеп који за већ има десет финала од чега је славио у девет. 

"Финала су нешто посебно, у њима пресуди храброст играча и њихова жеља за побеђивањем. Најважније је да на крају немамо за чим да жалимо, као што је био случај с утакмицом против Вигана. Пораз је јасан знак да морате да с епоправите", закључио је Гвардиола.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар